INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  DANEMARCA - FINLANDA

Clipe teribile pentru iubita lui Eriksen: „Credea că a murit” + Schmeichel acuză: „UEFA ridicolă!”

FOTO: Guliver/GettyImages +21   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 iunie 2021 18:07 / Actualizat duminica, 13 iunie 2021 18:19

Peter Schmeichel, legendarul portar danez, a dezvăluit discuția purtată cu fiul său, Kasper, după ce Christian Eriksen s-a prăbușit pe gazon, în timpul partidei Danemarca - Finlanda 0-1, de la Euro 2020. 

Peter Schmeichel (57 de ani), portar legendar al lui Manchester United și al naționalei Danemarcei, a dezvăluit discuția purtată de fiul său, Kasper, cu Sabrina Kvist Jensen, iubita lui Christian Eriksen, chiar în momentele în care medicii luptau pentru viața mijlocașului de la Inter. 

Peter Schmeichel, dezvăluiri despre momentele de panică de la Copenhaga

„Puteai să vezi din reacția ei... Fiul meu, Kasper, a fugit spre ea pentru a-i spun că soțul ei respiră. Ea credea că a murit. Am vorbit cu el noaptea trecută.

Pentru a-i confirma asta, el s-a dus înapoi la Christian ca să fie sigur că nu spune nimic ce nu e în regulă”, a spus Peter Schmeichel, potrivit Daily Mail.

Schmeichel se ia de UEFA

„Au fost cele mai oribile două ore din cariera mea în fotbal. Se întâmplă ceva teribil și UEFA le dă jucătorilor posibilitatea de a reveni și a juca sau să evolueze duminică de la ora 12? Ce opțiuni sunt astea?! Rezultatul este irelevant. Cum poți juca?

A fost o decizie ridicolă luată de UEFA. Cei de acolo trebuiau să găsească un alt scenariu, să arate puțin compasiune. Dar nu au făcut-o”, a mai spus Peter Schmeichel.

+17 FOTO

Regizorul transmisiunii, criticat pentru imaginile cu partenera lui Christian Eriksen: „Lipsă de umanitate! Trebuie dat afară imediat”

Christian Eriksen (29 de ani) s-a prăbușit pe gazon în minutul 43 al meciului Danemarca - Finlanda, de la Euro 2020. Rezigorul transmisiei a fost aspru criticat de fani, pentru cadrele cu partenera fotbalistului.

Pe transmisiunea TV au apărut cadre succesive cu Sabrina Kvist Jensen. Iubita lui Eriksen era vizibil marcată, în stare de șoc, cu lacrimile șiroind, consolată de colegii fotbalistului. Telespectatorii au taxat decizia directorului transmisiunii. 

 

VIDEO Continuă EURO 2020! Totul despre Țările de Jos - Ucraina

Citește mai multe știri despre EURO 2020: 

Vești excelente! Mesajul federației daneze: „Am vorbit cu Christian Eriksen în această dimineață”

Fake news oribil despre Eriksen! Au legat colapsul de o presupusă vaccinare

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
gigelfacelegea
gigelfacelegea  •  13 Iunie 2021, 22:46

Ca sa vezi sinceritatea la toti cei care critica, trebuie sa te uiti la ce solutii ofera. Cameramanul nu e bun, uefa a dat solutii proaste, dar unul nu zice "uite asa trebuia facut" doar " nu stiu cum, doar nu asa".

titiduru53
titiduru53  •  13 Iunie 2021, 22:03

"Ea credea că a murit". Întrebaţi-l pe agramatul de ştucan care a scris în "articolul" său că Eriksen a sucombat !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează