INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  DANEMARCA

„Vestea bună pentru Eriksen? Trăiește. Vestea mai puțin bună? Riscă finalul carierei”

Christian Eriksen, foto: Imago +21   FOTO
Christian Eriksen, foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 13 iunie 2021 10:16 / Actualizat duminica, 13 iunie 2021 10:16

Sanjay Sharma, profesor de cardiologia sportului la St. George's University din Londra, se îndoiește că danezul Eriksen, victima unui stop cardiac în meciul cu Finlanda, va mai juca fotbal vreodată.

  • Eriksen s-a prăbușit în momentul în care Danemarca executa un aut (minutul 43). Grăbindu-se să primească mingea, Christian a căzut la pământ, în timp ce balonul l-a atins în zona genunchiului.
  • A fost resuscitat chiar pe gazon și dus cu la spital, acolo unde Eriksen a fost stabilizat. 

„Vestea bună pentru Eriksen? Trăiește”

Christian Eriksen se recuperează cu succes de pe urma stopului cardiac suferit sâmbătă, în finalul primei părți a meciului cu Finlanda, de pe Parken. În opinia lui Sanjay Sharma, profesor la catedra de Cardiologia Sportului din cadrul St George's University (Londra), „aceasta este vestea bună" în ceea ce-l privește pe internaționalul danez. 

Vestea rea e că ar putea însemna finalul carierei lui în fotbal. Nu știu dacă va mai putea juca vreodată", a comentat, sceptic, reputatul chirurg. Eriksen a fost resuscitat cu succes pe teren și apoi transportat de urgență la un spital aflat la 1,2 kilometri de Copenhaga. O dată stabilizat, condiția lui s-a îmbunătățit spectaculos și a putut chiar vorbi cu coechipierii pe Facetime.

+17 FOTO

„Stopul cardiac suferit de Eriksen sub privirile tuturor a șocat și a mișcat întreaga lume. Va afecta psihicul multor oameni pentru o bună bucată de vreme" 
- Sanjay Sharma, reputat cardiolog britanic

Val de reacții după momentul șocant prin care a trecut Christian Eriksen: „O zi care ar trebui să ne amintească cât de prețioasă este viața”

Marca, copertă superbă după momentul șocant de la Copenhaga: „Avem deja campionii de la EURO”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
1745flo
1745flo  •  13 Iunie 2021, 20:42

E de la cip!

sibman
sibman  •  13 Iunie 2021, 14:15

Ar putea fi finalul carierei? Pai este finalul carierei. Numai un prost s-ar mai hazarda sa continue.

pinguinul_japonez
pinguinul_japonez  •  13 Iunie 2021, 13:46
Postat de senateo pe 13 Iunie 2021, 10:32

Cel mai cautat tag pe Google incepand de aseara este ''Eriksen vaccinated'' (cateva milioane de accesari). Eriksen s-a vaccinat acum doua saptamani, dar bineinteles ca atacul lui de cord este o simpla coincidenta, are o alta cauza nestiuta, nedescoperita, ascunsa bine pana in acest moment. Vaccinurile nu cauzeaza niciun efect advers niciodata, sunt chiar perfecte.

si ca sa vezi cum imprastii stiri nefondate, adevarul e ca nici nu s a vaccinat, si tu ai si facut legatura cu vaccinul .... destepti ca tine greu mai gasesti pe pamant !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează