INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  GERMANIA - UNGARIA 2-2

Ziariștii nemți îi critică dur pe jucători: „Mergem mai departe. Dar nimeni nu știe de ce”

Foto: Getty Images +49   FOTO
Foto: Getty Images

Articol de - Publicat joi, 24 iunie 2021 10:34 / Actualizat joi, 24 iunie 2021 13:45

Nemții sunt foarte nemulțumiți de naționala lor, după meciul de infarct cu Ungaria (2-2). Tabloidul Bild dă de pământ cu echipa lui Low, Kicker la fel: „A rămas tot un șantier”.

Die Mannschaft e în „optimile" Euro 2020. Dar, în Germania, satisfacția e moderată după acel chinuit 2-2 cu Ungaria, de miercuri, în care echipa lui Joachim Low a fost condusă de două ori la Munchen de către un adversar ambițios, bătăios, dar limitat.

Jurnaliștii nemți despre Germania: „Atât de slabi!"

„Mergem mai departe. Însă nimeni nu știe de ce. Am fost la un fir de păr de un blamaj total", titrează tabloidul Bild. Și mai departe: „Atât de slabi și totuși în optimile de finală". 

De-a lungul a 90 de minute, echipa lui Joachim Low a fost eliminată, calificată, iar eliminată, pentru ca la final să încheie „grupa morții" pe locul 2. „Trebuie să ne îmbunătățim jocul. Considerabil. Altfel, pe Wembley, chiar și în fața unor englezi destul de inofensivi până acum, riscăm să rămânem cu ochii-n soare", a concluzionat cel mai bine vândut ziar ziar din Europa. 

Joachim Low, salvat de Bayern

Low a mers pe mâna strategiei sale favorite, acel 3-4-3, cu 3 fundași centrali, dar la pauză, cu 0-1 pe tabelă, și-a dat seama că n-are nicio șansă. Și a trecut la o apărare de patru după reluare. I-a ridicat de pe bancă pe Goretzka (58), pe Muller (68), deși acesta e accidentat și n-ar fi trebuit să joace, și pe Musiala (82). Iar jucătorii lui Bayern l-au salvat.

A început cu doar 5 jucători de câmp care joacă sau au trecut pe la campioana Germaniei, Hummels, Kimmich, Kroos, Gnabry, Sane, și a terminat cu 6. Kimmich și Hummels au făcut posibil golul de 1-1 al lui Havertz, iar Goretzka a semnat calificarea. 

Cu toate astea, concluzia Kicker-ului, prestigioasă publicație de specialitate, e la fel de dură ca a Bild-ului: „Sălbatică, confuză, tremurândă - echipa lui Joachim Low rămâne un șantier!".

3meciuri a disputat Germania la Euro și în fiecare dintre acestea a fost condusă cu 1-0

Am comis greșeli în apărare. La primul gol primit, Hummels și Ginter trebuiau să se orienteze în funcție de Szalai. Trebuia ținut om la om. Iar la al doilea, am avut chiar trei oameni contra unul și totuși mingea a fost prea departe. Așa ceva nu trebuie să se întîmple - Joachim Low, selecționer Germania

Citește și alte știri de la Euro:

FOTO Germania s-a aprins în culorile LGBT! Imagini surprinse în timpul meciului cu Ungaria

Marco Rossi, selecționerul Ungariei: „Nici cele mai frumoase basme nu se termină mereu fericit”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
polistul68
polistul68  •  24 Iunie 2021, 22:32
Postat de dinamo100 pe 24 Iunie 2021, 14:57

Discursul lui Low incepe sa semene cu al lui Radoi: explica ce ar fi trebuit sa faca fundasii dar nu au fost in stare. Per ansamblu jocul Germaniei a fost foarte slab: constructie lenta si previzibila, aparare cu spatii foarte mari. E momentul ca Low sa se retraga.

Clar LOw greseste, dovada jocul echipei...dar are dreptate..nu e permis ca un atacant sa dea gol cu capul dintre doi fundasi...la golul doi, al ungurilor, cred ca itnre fundasi era o distanta de 20 m...orice le-ar fi spus Low, la valoarea lor, nu aveau voie sa se pozitioneze asa...dar echipa, in ciuda valorilor individuale, nu a jucat nimic....

marcel1974
marcel1974  •  24 Iunie 2021, 16:45

Gsp ar trebui sa ia notite ,dar ei tot lauda si umfla jucatorii.

dinamo100
dinamo100  •  24 Iunie 2021, 14:57

Discursul lui Low incepe sa semene cu al lui Radoi: explica ce ar fi trebuit sa faca fundasii dar nu au fost in stare. Per ansamblu jocul Germaniei a fost foarte slab: constructie lenta si previzibila, aparare cu spatii foarte mari. E momentul ca Low sa se retraga.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează