Alte știri din fotbal
Robert Ilyes și-a anunțat plecarea de la Csikszereda: „Cred că trebuie să scriu o carte ca să vă explic”
0
CCA a confirmat arbitrul care va conduce meciul de titlu dintre Universitatea Craiova și U Cluj
0
5 detalii de la Dinamo - CFR Cluj: ultrașii au continuat protestul împotriva siglei + Ce s-a întâmplat înainte de meci
0
Dinamo - CFR Cluj, pentru locul 3 în Superligă » Pușcaș, aproape de un nou gol!
2
Știri din fotbal internațional
Una dintre marile surprize ale sezonului! Patru români au devenit campioni într-un campionat din Europa
0
S-a făcut: Xabi Alonso a semnat în Premier League!
0
Ianis Hagi, înfrângere cu echipa deja retrogradată din Turcia! Câte minute a jucat mijlocașul român
2
Prima femeie-antrenor dintr-un campionat de top a încheiat aventura cu încă o victorie categorică
0
Lifestyle
„Yoga, meditație, plus liniștea naturii” » Partenera internaționalului „tricolor” a găsit o oază în afara României
11
„El Peque” s-a căsătorit cu „cea mai frumoasă femeie de pe planetă”
5
Mașina comunistă va avea un nou model după o pauză de 50 de ani » Au copiat Dacia: imagini în premieră
3
Nuntă de lux la FCSB! Cerere spectaculoasă pe plaja din Zanzibar, căsătorie în orașul natal din România
15
Ce este iBon, aplicația prin care românii pot primi recompense. ANAF o ...
Libertatea
Mai mulți răniți după ce un bărbat a intrat cu mașina într-o mulțime în ...
Adevărul
De nedespărțit și după moarte! Incredibila legătură dintre un fotbalist și ...
GSP SPECIAL
LIVE TEXT Finala Eurovision 2026. Ce țări se luptă pentru ...
Libertatea
Cel mai frumos text pe care l-am citit pe site-ul ăsta. Felicitări Adrian și Oana. E adevărat că nu citesc mult :) dar are niște expresii în el :)
A jucat cumva Rakitic? :)
M-a scarbit articolul in momentul in care ati comentat anularea unui gol clar de anulat Eu chiar nu inteleg de ce si care este de fapt motivul pentru care jucatorii intra in suprafata de 16m inainte sa se execute practic lovitura de la 11m. daca as putea participa la reglementarea fotbalului as alege sa se acorde cartonas galben pentru acest gen de gest. este clar nesportiv pentru ca vrei sa furi startul sau as modifica regulamentul si as obliga pe toti jucatorii sa stea in cercul de la mijlocul terenului in momentul executarii. daca se rateaza atunci nu se mai continua faza.
Fir-ar să fie de mentalitate românească! Nu ”norocul” l-a întors din morți pe Erikssen ci profesionalismul medicilor! Când o să începem în țara asta să înțelegem că lucrurile nu se întâmplă că așa a fost ”soarta” sau că Dumnezeu (dacă suntem credincioși) lucrează prin oameni, nu prin vrăji!
A jucat cumva Rakitic??? Voi cate bile meritati?
Rakitic s-a retras de la nationala Croatiei din 2020. Poate ati vrut sa il mentionati pe Perisic? Kindly check, si nu faceti ca Gazzetta?
Nu cred stirile astea despre ultrasi. Ei sunt niste oameni decenti, culti, care isi striga, saracii, libertatea ingradita. Ei nu se bat, nu rup scaune si nu se imbraca in negru, culoare care nu are nicio treaba cu culorile tarii pe care zic ei ca o sustin. Ei nu sunt niste mardeiasi folositi uneori si in scop politic. Niciodata. Ei sunt gigea. Deci eu nu cred stirile astea rau-voitoare.
Cei de la Gazzetta dello Sport au fost avertizați de mine să scoată porcăria lor de articol din ediția online: la jumătatea dimineții următoare au corectat (o bilă albă) eroarea care nu ar fi trebuit să existe (o bilă neagră), totuși nu au fost în stare să scrie o dezmințire sau măcar să își ceară scuze pentru dezinformare (o altă bilă neagră). Va trebui să transformăm fraza „ca la noi la nimeni” în „ca la noi dar și la alții ca noi” :/
Se putea fara cliseele astea - ”sustenabilitate, regenerare, reciclare”? Credeam ca sunteti ziar de sport, nu ONG ultrastangist
Bravo Georgia ????????
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.