Meciurile
zilei

INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  COMUNICAT

7 comentatori aleși până la urmă de Pro TV pentru meciurile de la Euro 2024 » Modificare de ultimă oră

Articol de - Publicat marti, 11 iunie 2024 16:03 / Actualizat marti, 11 iunie 2024 20:56

Cu 4 zile înainte de startul Campionatului European din Germania, care se va desfășura între 14 iunie și 14 iulie, Pro TV, singurul post de televiziune care va transmite turneul final în România, a anunțat care va fi echipa de 7 comentatori ai acestei competiții.

Față de primele informații apărute în presă, Mihai Dedu, prezentatorul de știri al postului, nu se regăsește pe lista oficială comunicată.

5.000 de oameni la primul antrenament al naționalei României în Germania! „Fussball. Fussball. Rumänien. Polizei
ROMÂNIA
5.000 de oameni la primul antrenament al naționalei României în Germania! „Fussball. Fussball. Rumänien. Polizei" » Scene impresionante la Wurzburg

Pro TV a anunțat cei 7 comentatori pentru Euro 2024

„EURO 2024 începe în doar câteva zile la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO. Turneul final reunește toate naționalele care au reușit să demonstreze unitatea echipei și dorința de a scrie istorie, iar România se regăsește printre acestea.

Toți suporterii sunt pregătiți să iasă în stradă pentru rezultate de neuitat, iar așteptarea crește cu fiecare minut. Toți cei care nu vor rata niciun minut din Campionatul European vor avea parte de comentarii pertinente!

Andrei Grecu, Cristian Pintea, Ion Alexandru, Cristi Petre, Bogdan Nevel, Mihai Mironică și Mihai Crăciun fac parte din echipa de comentatori din acest an! Aceștia vor fi aproape de telespectatori, la fiecare joc, și le vor oferi cele mai importante informații”, a apărut în comunicatul emis de postul de televiziune.

Pentru Andrei Grecu va fi primul Euro la care va participa din postura de comentator. Acesta va comenta, de regulă, ultimul meci al fiecărei zile a Europeanului. Orele tradiționale de start al partidelor din Germania vor fi 16:00, 19:00 și 22:00.

„Pentru mine, va fi primul Campionat European la care voi participa activ din postura de comentator și jurnalist. În cele mai multe seri, voi fi cel care va comenta ultimul meci al zilei transmis pe PRO TV, de la ora 22:00. Voi fi una dintre vocile care vor încerca să ajute telespectatorii să fie implicați total în timpul Campionatului.

În calitate de jurnalist voi discuta alături de colegii din emisiune despre meciurile care se dispută în fiecare zi la EURO și voi încerca să vin cu o opinie argumentată și deloc banală legată de ceea ce se întâmplă în perioada 14 iunie - 14 iulie, la EURO 2024”, a declarat Andrei Grecu.

Corespondență GSP din Germania » Suporterii naționalei i-au întâmpinat pe jucători la sosirea la hotel

Citește și:

Alt „divorț” neașteptat la Dinamo! Pleacă la dorința lui Kopic
Superliga
Alt „divorț” neașteptat la Dinamo! Pleacă la dorința lui Kopic
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
FCSB a plecat în cantonamentul din Olanda cu o ținută inedită » Cine a lipsit din lotul campioanei în afară de cei 4 care sunt convocați la Euro
Superliga
FCSB a plecat în cantonamentul din Olanda cu o ținută inedită » Cine a lipsit din lotul campioanei în afară de cei 4 care sunt convocați la Euro

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (9)
Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  15 Iunie 2024, 23:23

Buni comentatori...ma fac sa imi fie dor de Bogdan Tomulica si Graur...e o performanta

mihneailie030
mihneailie030  •  11 Iunie 2024, 19:56

Esca și Andra Mocanu de la GSP, mai lipseau. Și vulpita și Bianca Drăgușanu. Țară de papagali...

cosmo
cosmo  •  11 Iunie 2024, 19:48

Când îl aud pe mironica mi se face dor de ionel stoica. Pe ceilalți nu ii știu după nume, sper sa fie ok.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează