INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  GERMANIA

Nemții și sârbii se bat pe jucătorul lui Bayern. Ce plan are Nagelsmann pentru Euro 2024

Pavlovic, numărul 45, se bucură alături de coechipieri după marcarea unui gol / Foto: Imago
Pavlovic, numărul 45, se bucură alături de coechipieri după marcarea unui gol / Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 11 martie 2024 19:15 / Actualizat luni, 11 martie 2024 19:57

Mijlocașul defensiv al lui Bayern, Aleksandar Pavlovic, 19 ani, a impresionat în acest sezon cu evoluțiile sale.

La startul sezonului 2023 - 2024, Aleksandar Pavlovic, 19 ani, era doar un jucător în lotul lui Bayern. Între timp, însă, a devenit o piesă importantă în angrenajul campioanei Germaniei. Și nu doar pentru antrenorul Thomas Tuchel!

Steaua a ratat matematic prezența în play-off » O singură necunoscută rămasă! Clasamentul din Liga 2 ACUM
ETAPA 18
Steaua a ratat matematic prezența în play-off » O singură necunoscută rămasă! Clasamentul din Liga 2 ACUM

Primii care l-au contactat pe Aleksandar Pavlovic au fost sârbii

Tabloidul Bild dezvăluie că mijlocașul defensiv, născut la Munchen, dar cu părinți de origine sârbă, este disputat de naționalele Germaniei și ale Serbiei! Federația de la Belgrad a făcut primul pas. Potrivit publicației amintite, emisarii săi au venit în capitala Bavariei și au stat de vorbă și cu jucătorul, și cu părinții săi.

Pavlovic le-ar fi spus că va lua o decizie abia în preajma startului Euro 2024, iar nemții vor să profite și să-l încorporeze ei în lotul pentru turneul final pe care-l vor găzdui. În acest sens, coechipierul Leon Goretzka i-a dat deja o mână de ajutor selecționerului Julian Nagelsmann.

„Aceasta este o decizie pe care fiecare trebuie să o ia singur. Dar dacă aș putea să-i fac o recomandare lui Aleks, aș alege Germania dacă aș fi în locul lui”, a spus Goretzka, entuziasmat: „Sunt un mare fan al lui Aleks, joacă relaxat, se bucură de fiecare secundă petrecută pe teren”.

Planul lui Julian Nagelsmann cu Aleksandar Pavlovic

Bild dezvăluie și planul selecționerului cu Pavlovic: „Federația și-a sporit eforturile pentru a-l recruta pe numărul 45 al lui Bayern!

Iar selecționerul Julian Nagelsmann (36) intenționează să-l convoace pe Pavlovic le echipa națională pentru următoarele meciuri internaționale, pe 23 martie împotriva Franței și pe 26 martie împotriva Olandei”

Mijlocașul defensiv a bifat 14 meciuri oficiale în acest sezon: 12 în Bundesliga și două în Liga Campionilor. El și-a trecut în cont, până acum, două goluri și două pase decisive.

VIDEO. Universitatea Craiova - Rapid » 40 ani de la Univ. Craiova - Bayern // Legendele Craiovei Maxima, elogiate înainte de derby-ul cu Rapid

Mai puteți citi:

Pe străzile din București cu Zeljko Kopic: „Vreau să învăț limba română”. Ce a răspuns când a fost întrebat dacă Dinamo evită și barajul și cum își vede viitorul în alb-roșu

Previziunile brazilianului Ronaldo: când va câștiga Mbappe Balonul de Aur și cine este favorită la EURO

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează