INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  GERMANIA

Cum s-a făcut de râs Julian Nagelsmann. De ce îl acuză austriecii de nesportivitate extremă

Julian Nagelsmann, selecționerul Germaniei / Foto: Imago
Julian Nagelsmann, selecționerul Germaniei / Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 22 noiembrie 2023 19:38 / Actualizat miercuri, 22 noiembrie 2023 20:36

În cursul amicalului cu Austria (0-2), după eliminarea lui Leroy Sane, selecționerul nemților, Julian Nagelsmann, i-a cerut portarului Kevin Trapp să se dea lovit pentru a le putea transmite indicații jucătorilor din teren. „Patetic!”, au comentat reporterii postului tv ORF.

Reprezentativa Germaniei s-a umplut de rușine marți la Viena, în amicalul pierdut în fața Austriei (0-2). Nu doar că au jucat execrabil, dar selecționerul Julian Nagelsmann a apelat la un moment dat și la o strategie considerată „total nesportivă” de către amfitrioni.

Vedeta nemților și-a pierdut cumpătul! ROȘU direct în Austria - Germania
AUSTRIA - GERMANIA
Vedeta nemților și-a pierdut cumpătul! ROȘU direct în Austria - Germania

Imediat după pauză, în minutul 49, la scorul de 1-0, nemții au rămas în inferioritate după eliminarea lui Leroy Sane. Moment în care, ca să câștige timp pentru a le da indicații tactice celor din teren, Nagelsmann a strigat către portarul Kevin Trapp și i-a făcut semn să se țină de coapsă și să se așeze pe gazon. Altfel spus să se dea „lovit”.

Julian Nagelsmann a profitat de simularea lui Trapp ca să facă o schimbare și să transmită instrucțiuni

Ceea ce goalkeeperul lui Eintracht Frankfurt a și făcut, astfel că meciul a fost oprit și a primit îngrijiri fără a trebui să mai părăsească suprafața de joc, așa cum se procedează în cazul jucătorilor de câmp.

Astfel, selecționerul a avut timp să-l pregătească pe Henrichs pentru intrarea pe teren (min. 52) și să-i dea o hârtie cu instrucțiuni pe care acesta a transmis-o mai departe coechipierilor.

Reacția comentatorilor austrieci: „Nu faci așa ceva ca echipă națională a Germaniei”

„Este patetic”, a reacționat comentatorul postului austriac ORF, Thomas König: „Nu faci așa ceva ca echipă națională a Germaniei!”. Iar colegul său, analistul Roman Mählich, a comentat: „Așa ceva este extrem de antisportiv!”.

Oricum, tertipul la care a apelat nu i-a fost lui Nagelsmann de niciun folos. Germania a continuat să joace modest și până la final a mai încasat un gol, înscris de Baumgartner în minutul 73. 

Mai puteți citi:

A avut sau nu Hagi dreptate? Cât au contribuit fotbaliștii descoperiți în Academie la calificarea naționalei la EURO 2024

Toți ne vor în grupă la Euro 2024! Cine ne vede sub Albania + „Printre cele mai ușoare adversare!” și „România ne-a scăpat de Elveția”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează