INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  ROMÂNIA - BELARUS 2-1

Ilie Dumitrescu și Marius Lăcătuș s-au pus de acord » Cine i-a dezamăgit în meciul cu Belarus: „Trebuie să ai personalitate”

Ilie Dumitrescu și Marius Lăcătuș au concluzionat că jucătorii introduși în partea secundă nu s-au ridicat la nivelul titularilor. +10   FOTO
Ilie Dumitrescu și Marius Lăcătuș au concluzionat că jucătorii introduși în partea secundă nu s-au ridicat la nivelul titularilor.

Articol de - Publicat marti, 28 martie 2023 23:47 / Actualizat marti, 28 martie 2023 23:50

România a învins Belarusul, scor 2-1, în runda secundă a grupei I din preliminariile EURO 2024. Ilie Dumitrescu și Marius Lăcătuș au concluzionat că jucătorii introduși în partea secundă nu s-au ridicat la nivelul titularilor. 

Jucătorii introduși de selecționerul Edi Iordănescu în repriza secundă: Alexandru Dobre (65'), Octavian Popescu ('65), Marius Marin ('77) și Florin Tănase ('77).

Au comis-o și pe Arena Națională! Scandări xenofobe și conflict între două galerii din Liga 1 + toate mesajele afișate la România - Belarus
România - Belarus
Au comis-o și pe Arena Națională! Scandări xenofobe și conflict între două galerii din Liga 1 + toate mesajele afișate la România - Belarus

Ilie Dumitrescu și Marius Lăcătuș, critici după România - Belarus 2-1

„Am controlat jocul, ne-am creat și situații. Nu s-au materializat, păcat că Alibec nu a marcat la acea bară. Nimic nu anunța acest final. 

Cei care au intrat de pe bancă nu au adus plusul. Să aibă încrederea aia care să-ți aducă un final liniștit. Nici Dobre, nici Tavi Popescu nu au adus plusul dorit. Nici Cicâldău nu a intrat foarte bine

Sunt momente la 2-0 când trebuie să ai personalitate și să joci ceea ce știi să joci. Îl bagi pe Marius Marin în locul lui Stanciu. Trebuia să ai mai multă siguranță defensivă. Cei care au intrat nu s-au ridicat la nivelul titularilor. Elveția e la alt nivel, dar noi suntem cu prima șansă la locul 2 după meciurile astea.”, a spus Ilie Dumitrescu la „Digi Sport Special”.

Jucătorii care au intrat pe parcurs nu au adus plusul dorit. Nu au făcut acest lucru și am avut de suferit pe final. Ei au mai avut o ocazie mare, latul scos de Ionuț Radu. Dacă la un joc cu Belarus ajungem să ne tremure piciorușele, cam ce se poate întâmpla când joci cu calificarea pe masă?
- Marius Lăcătuș

Clasamentul actualizat în grupa I preliminară:

VIDEO. Scandări xenofobe la adresa Ungariei în timpul partidei dintre România și Belarus

Citește și alte știri despre echipa națională a României: 

VIDEO Delegația României, apariție ireproșabilă înaintea meciului cu Belarus » Cine a fost cel mai grăbit „tricolor”

Edi Iordănescu a făcut 3 schimbări pentru România - Belarus » A dispărut „surpriza” din partida cu Andorra

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
mafa
mafa  •  29 Martie 2023, 00:15

Nu avem rautatea lui Lacatus, siguranta lui Belodedici, creativitatea lui Hagi, siretenia lui Adrián Ilie si a lui Ilie Dumitrescu, suisurile imprevizibule a lui Contra si a lui Nelutu Sabau ,ne lipsesc Dobrin si Balaci...ăştia sunt frumosii nebuni ai nationalei noastre...portar !!!...Stelica.

Mondo
Mondo  •  29 Martie 2023, 00:04

Cicildau este aproape de retragere, el nu joaca mai nimica, l-au parcat turcii in Emirate printre camile. Octavian Popescu zero, a luat un cartonas galben, cel mai bine sa stea acasa. La Popescu este si nesimtire mare, faulteaza la rupere si nu face nici macar un gest de fair-play; stim ca este needucat dar a devenit cioban foarte repede.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează