INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  ECHIPA NAȚIONALĂ

Gabi Balint anunță că urmează „scandalul scandalurilor” după calificarea la Euro: „Așa a fost mereu!”

Gabi Balint
Gabi Balint

Articol de - Publicat miercuri, 22 noiembrie 2023 20:48 / Actualizat miercuri, 22 noiembrie 2023 22:06

Fostul internațional român Gabi Balint crede că la desemnarea jucătorilor care vor face parte din lotul pentru Euro 2024 va ieși cu scandal, deoarece conducătorii de cluburi vor căuta să și-i impună fiecare pe ai săi: „Toți vor vrea să aibă jucători, așa a fost mereu. În același timp, competiția între jucători va fi mare”.

Reprezentativa României s-a calificat la Euro 2024 și euforia este mare, în așteptarea tragerii la sorți a grupelor turneului final din Germania (14 iunie - 14 iulie). Însă pentru la anul, fostul internațional Gabi Balint prevede „scandalul scandalurilor”.

Mircea Lucescu a ales grupa României la EURO 2024 » Ce colos vrea din prima urnă
ROMÂNIA
Mircea Lucescu a ales grupa României la EURO 2024 » Ce colos vrea din prima urnă

„O să vedeți scandalul scandalurilor la anul, când se va face lotul, că toți vor vrea să aibă jucători, așa a fost mereu. În același timp, competiția între jucători va fi mare.

Cum spunea și Mircea Lucescu, toți jucătorii își vor dori să fie la echipa națională, va fi o mare competiție, ceea ce e un lucru bun. Înainte, erau jucători care nu voiau să fie la echipa națională”, a comentat Balint, în emisiunea „Fotbal Club”, de la Digisport.

Mircea Lucescu e sigur: „Românii tineri vor vrea foarte mult la națională”

Lucescu apreciase că „această calificare, dacă e bine gestionată, va face ca fotbalul să intre într-o emulație, jucătorii vor fi motivați de această calificare. Românii tineri vor vrea foarte mult la națională.

Să se renunțe la străinii care nu ar avea valoare de naționala noastră și să se promoveze jucătorii români. Dacă sunt străini de mare calitate, care să ajute tinerii noștri să crească, atunci să rămână”.

Edi Iordănescu a folosit 32 de jucători în preliminariile Euro 2024

România a ajuns din nou la un Campionat European după o pauză de 8 ani, iar la această performanță au contribuit 32 de fotbaliști. Dintre aceștia, doar 11 evoluează în prezent în Liga 1, iar singurii titulari cerți sunt Horațiu Moldovan și Bancu.

Liderii minutelor sunt Burcă, Drăgușin și Stanciu, ei fiind singurii care au bifat toate cele 10 meciuri și au strâns peste 800 de minute în această campanie. La polul opus se află Louis Munteanu, Mario Camora și Florin Tănase, care au adunat împreună doar 61 de minute.

Mai puteți citi:

Andra le răspunde contestatarilor » Câți bani a primit pentru intonarea imnului la România - Elveția

A avut sau nu Hagi dreptate? Cât au contribuit fotbaliștii descoperiți în Academie la calificarea naționalei la EURO 2024

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
observator_federal
observator_federal  •  22 Noiembrie 2023, 22:58

În cazul lui Ianis Hagi, la minutele jucate efectiv (și a jucat bine DOAR cu puternica Andorra) ar trebui adăugate cele din interviuri, reclame, promouri la emisiuni și meciuri, ca să nu mai spun de recitalurile de actorie -talent de familie- cu tematică patriotică (vezi momentele memorabile "România te iubesc!" și poza din finalul victoriei cu Elveția, cu drapelul uriaș al României, amestec între tabloul "România revoluționară" al lui Rosenthal și poza din Paris Match, cu Gavroche de România la revoluția din 1989)... Amintiți-vă de dovezile (la fel de exaltate) de afecțiune ale lui Ianis față de Glasgow Rangers, suporterii clubului și stadionul Ibrox Park, care în final nu i-au servit la nimic, dovadă că la scoțieni nu ține cu vrăjeala... Ca și scoțienii, am dori și noi să fim scutiți de astfel de spectacole patetice de PR și advertising , dar mă tem că s-ar supăra regele... Așa că, Ianis, Germania te așteaptă!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează