INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  GERMANIA

Selecționerul Germaniei joacă tare: două vedete, out! » Dar testele cu Japonia și Franța l-ar putea costa postul

Timo Werner (dreapta) și Leon Goretzka (centru), out din lotul Germaniei. Foto: Imago Images
Timo Werner (dreapta) și Leon Goretzka (centru), out din lotul Germaniei. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 31 august 2023 16:27 / Actualizat joi, 31 august 2023 16:31

Selecționerul Germaniei, Hansi Flick, a renunțat la Timo Werner (27 de ani) și la Leon Goretzka (28 de ani) pentru amicalele cu Japonia și Franța. Tabloidul Bild susține că aceste două meciuri i-ar putea fi fatale în cazul unor eșecuri.

Selecționerul Germaniei, Hansi Flick, tocmai a anunțat lotul pentru testele cu Japonia (9 septembrie) și Franța (12 septembrie). Unul din care lipsesc vedetele Leon Goretzka (Bayern) și Timo Werner (RB Leipzig)! O decizie surprinzătoare, chiar riscantă, întrucât tabloidul Bild susține că fostul antrenor al lui Bayern își joacă postul în meciurile amintite!

Furie la UEFA! Nu vor fi meciuri de peste 100 de minute în cupele europene: „E nebunie, e absurd, e tragedie” » Un nume mare din fotbal a protestat
UEFA
Furie la UEFA! Nu vor fi meciuri de peste 100 de minute în cupele europene: „E nebunie, e absurd, e tragedie” » Un nume mare din fotbal a protestat

Posibili înlocuitori pentru Hansi Flick: Nagelsmann, Sammer sau Glasner

„Două eșecuri și Flick va pierde și ultima brumă de susținere pe care o mai are. Prea mare ar fi pericolul ca Euro 2024, a cărui gazdă vom fi, să se transforme în următorul coșmar. Altădată mândra națiune germană s-ar fărâma pur și simplu”. Tot cu el pe bancă, Mannschaftul a fost eliminat de la Mondialul 2022, desfășurat în decembrie, încă din faza grupelor!

Bild avansează numele a trei antrenori care i-ar putea lua locul lui Flick: Julian Nagelsmann, liber după ce a fost dat afară de Bayern, în martie, fostul internațional Matthias Sammer, consilier la Borussia Dortmund, și Oliver Glasner, care s-a despărțit la finele sezonului trecut de Eintracht Frankfurt.

Germania n-a câștigat decât 4 din ultimele 16 meciuri susținute

Dintre jucătorii lăsați în afara lotului, Goretzka a și reacționat, frustrat, pe contul său de Instagram: „Sunt extrem de dezamăgit de decizia surprinzătoare de a nu fi luat la națională în septembrie. În ultimele săptămâni m-am simțit foarte bine din nou și eram nerăbdător să-mi aduc contribuția, astfel încât să putem reveni pe drumul succesului ca echipă. Germania merită asta!”. 

Nemții n-au câștigat decât patru din ultimele 16 meciuri susținute!

6 milioane de europe an este salariul lui Hansi Flick la naționala Germaniei. Numit selecționer în 2021, are contract până-n 2024

Citește și:

Delegare controversată la Rapid - Dinamo » E numărul 1 la greșeli în acest campionat și are un istoric aparte cu giuleștenii

U Cluj, al doilea transfer tare al zilei » A semnat și un campion cu Farul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează