Articol de - Publicat vineri, 17 noiembrie 2023 18:27 / Actualizat vineri, 17 noiembrie 2023 19:22

Înaintea amicalului de sâmbătă, cu Turcia, internaționalii germani au ieșit la masă, în oraș. La plecare, cinci dintre ei au vrut să ia un taxi, probabil pentru a prelungi distracția în altă parte. Dar după ce au urcat, a început să sune alarma mașinii și au trebuit să renunțe. 

Calificați din oficiu la Euro 2024, în calitate de gazde, nemții dispută sâmbătă un amical, împotriva reprezentativei Turciei. Și ca de obicei înaintea unui meci, joi seară au ieșit să ia masa împreună, la un restaurant din Frankfurt. Fără selecționerul Julian Nagelsmann.

Două ore și jumătate a durat petrecerea, potrivit reporterilor tabloidului Bild. Și totul a fost la superlativ, până la plecarea spre hotelul echipei naționale.

Cu această minge vor juca „tricolorii”, dacă vor reuși calificarea la turneul final din 2024 în Germania!
EURO 2024
Cu această minge vor juca „tricolorii”, dacă vor reuși calificarea la turneul final din 2024 în Germania!

Alarma taxiului le-a stricat planul

Un grup de cinci jucători, Niklas Süle (28 de ani), Jonathan Tah (27), Pascal Groß (32), Jonas Hofmann (31) și Robert Andrich (29), a comandat comandat un taxi, se pare pentru a continua petrecerea în altă parte. Însă, după ce au urcat, s-a declanșat alarma mașinii.

Degeaba s-a chinuit șoferul s-o oprească. N-a avut succes. Jucătorii au coborât, dar până să se întoarcă în restaurant, locuitorii din zonă, exasperați de zgomot, au ieșit din locuințe și au început să-i fotografieze și să-i filmeze.

Thomas Muller s-a amuzat copios pe seama ghinioniștilor

În acest timp, autocarul cu restul internaționalilor s-a pus în mișcare, dar a oprit după 200 de metri, urmarea unui telefon din restaurant. Cei cinci renunțaseră la planul lor și voiau să se întoarcă la hotel cu toată lumea.

Cel mai amuzat de întreaga situație a fost Thomas Muller, care s-a întrecut în glume pe seama lor de la fereastra autobuzului.

Mai puteți citi:

Decizia depunctării lui Everton poate arunca în aer Premier League » Doi giganți riscă retrogradarea!

Benzema își apără decizia de a merge la Al Ittihad: „A doua mea casă, nu am venit pentru bani!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”