INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  EURO 2024

Agresiune! Viitorul adversar al „tricolorilor” la Euro a fost bruscat pe teren în Cupa Ligii Angliei!

Martin Dubravka, portarul lui Newcastle și al Slovaciei, bruscat de fanul lui Chelsea Foto: Imago
Martin Dubravka, portarul lui Newcastle și al Slovaciei, bruscat de fanul lui Chelsea Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 20 decembrie 2023 12:47 / Actualizat miercuri, 20 decembrie 2023 12:55

Martin Dubravka, 34 de ani, portarul numărul 1 al Slovaciei, pe care naționala lui Edward Iordănescu o va înfrunta la Euro 2024, a fost atacat de un fan al lui Chelsea pe „Stamford Bridge”. Goalkeeperul lui Newcastle a scăpat însă nevătămat. Echipa sa a pierdut în „sferturile” Cupei Ligii Angliei, 1-1, 2-4 la penaltyuri cu Chelsea.

Martin Dubravka e portarul titular al naționalei Slovaciei, pe care „tricolorii" o vor înfrunta în ultimul meci din grupa E la Campionatul European, pe 26 iunie, la Frankfurt.

În vârstă de 34 de ani, goalkeeperul a apărat nouă din cele zece meciuri ale selecționatei antrenate de Francesco Calzona în campania de calificare, de fiecare dată 90 de minute. Numai în ultima partidă, 2-1 cu Bosnia, a fost rezerva lui Marek Rodak.

Fanul înfierbântat al lui Chelsea a intrat în Martin Dubravka!

Marți seară, slovacul a trecut prin clipe de spaimă la Londra, pe „Stamford Bridge". După ce Mudryk a egalat pentru Chelsea în duelul din "sferturile" Cupei Ligii Angliei (1-1, 4-2 la penaltyuri pentru albaștri), numărul 1 al lui Newcastle a fost atacat de un fan advers.

Se închide varianta Tottenham pentru Radu Drăgușin?! Spurs negociază cu alt fundaș central! + Ce spune Fabrizio Romano de „tricolor”
STRANIERI
Se închide varianta Tottenham pentru Radu Drăgușin?! Spurs negociază cu alt fundaș central! + Ce spune Fabrizio Romano de „tricolor”

Înfierbântatul suporter al lui Chelsea a pătruns pe teren dinspre peluză, a scăpat de un steward care nu a putut să-l prindă lângă poartă și s-a repezit spre Dubravka. A vrut să-l provoace pe acesta, a intrat în el, l-a bruscat. Apoi a fugit înapoi în tribună.

41de selecții are Martin Dubravka la naționala Slovaciei. A debutat pe 23 mai 2014

Mauricio Pochettino, după atacul asupra lui Martin Dubravka: „Pun jucătorii în pericol!"

„Întotdeauna am spus că siguranța jucătorilor, a antrenorilor, a arbitrilor trebuie să fie o prioritate în orice meci de fotbal. Țineți asemenea fani departe de gazon!", a cerut Eddie Howe, managerul lui Newcastle, și el agresat de un susținător al lui Leeds în sezonul trecut.

Mauricio Pochettino a protestat la rândul său. „Să avem grijă. Asemenea lucruri pot pune în pericol jucătorii. Sunt dezamăgit. Repet, e periculos", a declarat managerul lui Chelsea.

Simultan, Chelsea și poliția londoneză au deschis o anchetă imediat după incident. Fanul albaștrilor riscă să fie suspendat pe viață de pe stadioane!

Martin Dubravka va fi titular la Newcastle cât timp e accidentat Nick Pope. 4 luni!

Dubravka, rezerva lui Nick Pope în actuala stagiune, beneficiază în această perioadă de accidentarea lui Pope. Din 2 decembrie, de când englezul s-a accidentat grav, fiind operat imediat, slovacul a devenit titular.

În mod normal, Dubravka va apăra până la sfârșitul lui martie, pentru că Pope va lipsi patru luni. O veste bună pentru selecționerul Calzona.

7meciuri a jucat în acest sezon Martin Dubravka la Newcastle: 4 în Premier League, două în Cupa Liigi și unul în Champions

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Fără trei vedete în finală din cauza unei reguli bizare!
MONDIALUL CLUBURILOR
Fără trei vedete în finală din cauza unei reguli bizare!
Ultimul meci pentru Edin Terzic la Borussia Dortmund?! Totul se decide în următoarele zile
DORTMUND - MAINZ 1-1
Ultimul meci pentru Edin Terzic la Borussia Dortmund?! Totul se decide în următoarele zile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close