INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  ROMÂNIA - BELARUS

Mihai Stoica, uimit de un aspect înainte de România - Belarus: „Colosal!”

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a fost impresionat de numărul mare de bilete vândute pentru partida de pe Arena Națională.
Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a fost impresionat de numărul mare de bilete vândute pentru partida de pe Arena Națională.

Articol de - Publicat marti, 28 martie 2023 21:06 / Actualizat marti, 28 martie 2023 21:34

România și Belarus se înfruntă de la ora 21:45 în runda secundă a grupei I din preliminariile EURO 2024. Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a fost impresionat de numărul mare de bilete vândute pentru partida de pe Arena Națională. 

Cu două ore înaintea meciului, peste 28.000 de bilete fuseseră vândute pentru meciul România - Belarus. Mihai Stoica e de părere că numărul este „colosal”, ținând cont de adversar și de vremea de afară. 

România U21 - Germania U21 0-0 » Egalii campioanei europene. Remiză albă pentru „tricolori” în ultimul meci înainte de EURO 2023
România U21 - Germania U21
România U21 - Germania U21 0-0 » Egalii campioanei europene. Remiză albă pentru „tricolori” în ultimul meci înainte de EURO 2023

Mihai Stoica, înainte de România - Belarus

„Colosal! În provincie ar face sold-out peste tot, dar în București... aici te poate atrage doar victoria. Mă duc să-l văd pe Radu, care acum joacă în Franța. 

Te duci să îi vezi mai de aproape. Înainte așa stăteau lucrurile”, a spus Mihai Stoica la „Sport Report”, emisiunea moderată la Orange Sport de Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor.

În ceea ce privește cele trei schimbări efectuate de Edi Iordănescu în echipa de start față de meciul cu Andorra, Mihai Stoica a spus: „Schimbările de astăzi mi se pare defensive. Toate trei sunt defensive”.

Echipele de start din România - Belarus:

ROMÂNIA: I. Radu - Cr. Manea, Drăgușin, Burcă, Opruț - R.Marin, T. Băluță, N.Stanciu - Moruțan, Alibec, Man 
Rezerve: Fl. Niță, Moldovan, Cicâldău, Rus, L.Munteanu, Olaru, M. Marin, Dobre, Fl. Tănase, Oct.Popescu, Sorescu
Selecționer: Edward Iordănescu

BELARUS: Plotnikov - Bykov, Volkov, Khadarkevich, Malkevich - Kovalev, Selyava, Yablonski, Ebong - Bakhar, Khvaschinski
Rezerve: Makavchik, Kudravets, Stepanov, Shvetsov, Polyakov, Shauchenka, Bacharou, Yuzepchuk, Kaplenko, Grechikho, Klimovich, Marozau
Selecționer: Georgi Kondratjev 

Clasamentul actualizat în grupa I preliminară:

Citește și alte știri despre echipa națională a României: 

VIDEO Delegația României, apariție ireproșabilă înaintea meciului cu Belarus » Cine a fost cel mai grăbit „tricolor”

Edi Iordănescu a făcut 3 schimbări pentru România - Belarus » A dispărut „surpriza” din partida cu Andorra

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
arnautull
arnautull  •  28 Martie 2023, 21:51

bah, dar chiar asa? Adica nu se mai face nimic in fotbalul asta, nu mai are voie nimeni sa spuna ceva, ca voi una-doua apareti cu puscariasul gretos ca mare expert? Vai de voi si de el, niste............. prevad ca in cuarn o da ramaneti doar cu el si cu emil ala cu patru cifre

Vezi toate comentariile (1)
Comentează