INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  CROAȚIA - ȚARA GALILOR 1-1

Un fotbalist de liga a treia a egalat semifinalista Mondialului, iar un spectator a căzut în cap pe beton!

Nathan Broadhead a egalat în Croația - Țara Galilor // foto: Imago Images
Nathan Broadhead a egalat în Croația - Țara Galilor // foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 26 martie 2023 22:42 / Actualizat duminica, 26 martie 2023 22:56

Nathan Broadhead, 24 de ani, a produs surpriza în Croația - Țara Galilor 1-1 cu golul din prelungiri. „De multă vreme așteptam să vină ziua asta, sunt copleșit de emoții”, declară jucătorul lui Ipswich Town, din liga a treia engleză. 

Surpriza zilei de sâmbătă în preliminariile CE 2024 a fost remiza reușită de Țara Galilor (1-1) la Split. Golul marcat de Kramaric (26) nu le-a fost de ajuns croaților pentru a lua toate cele trei puncte. Câștigătoarea "bronzului" de la ultimul Mondial n-a închis meciul și a fost egalată în prelungiri (90+3) de un debutant.

Cine ar fi bărbatul bătut de ultrașii „Uniți sub tricolor” în Andorra + Motivul halucinant care ar fi aprins scandalul
Andorra - România 0-2
Cine ar fi bărbatul bătut de ultrașii „Uniți sub tricolor” în Andorra + Motivul halucinant care ar fi aprins scandalul

Eroul din Croația - Țara Galilor are doar o partidă la Everton

Nathan Paul Broadhead, 24 de ani, joacă în League One (a treia divizie engleză) și l-a înlocuit pe Daniel James în minutul 64. Atacantul, crescut la Everton, l-a învins oe Livakovici cu un șut la colț și complică deja calculele în grupa în care lider este acum Turcia (2-1 în Armenia). 

Ipswich l-a cumpărat în ianuarie cu 1,5 milioane de lire sterline, după ce Everton îl rechemase de la Wigan, unde fusese împrumutat până la finele sezonului. 

Broadhead nu a apucat să bifeze decât un joc la "caramele" în Premier League, pe 12 aprilie 2021, cu Southampton, fiind împrumutat succesiv la Burton și Sunderland.

Nathan Broadhead, după Croația - Țara Galilor: „Un egal cât o victorie”

"Trebuie să admit că sunt copleșit de emoții. Așteptam acest moment de atât de multă vreme. Aveam nevoie de acest punct, am venit aici să câștigăm, dar egalul e la fel de valoros ca o victorie", a mărturisit Nathan după meci. 

"Rolul rezervelor a fost foarte important, s-a văzut și acum. Nathan a intrat foarte bine în joc și s-a lipit la gol când nu mai speram, sunt foarte bucuros pentru el", a completat noul căpitan al "dragonilor" după retragerea lui Bale, Aaron Ramsey.

Un spectator a căzut în cap pe beton!

Partida de pe "Poljud" a fost marcată și de un incident nefericit, care se putea încheia cu o tragedie. După golul semnat de Broadhead, fanii galezi s-au împins în tribună, o balustradă s-a rupt și un bărbat a căzut în cap pe beton de la înălțime

I s-au acordat îngrijiri medicale pe stadion și a fost transportat apoi cu ambulanța la spital, dar starea lui este bună, anunță cotidianul croat Sportske Novosti.

Mai multe știri din preliminariile EURO: 

Surpriză COLOSALĂ în preliminariile EURO 2024: rezultatul din meciul Danemarcei avea cotă 200!

Odegaard, furios după intrarea „criminală” a rivalului la titlu: „Nu zic mai multe, că ar ieși rău”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează