INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  EURO 2024

Golul etapei în preliminariile Euro 2024 » „Torpila” care a amuțit naționala lui Lewandowski

Jasir Asani (28 de ani), atacantul lui Gwangju, a deschis scorul în partida Albania - Polonia (1-0 la pauză) cu un eurogol. +5   FOTO
Jasir Asani (28 de ani), atacantul lui Gwangju, a deschis scorul în partida Albania - Polonia (1-0 la pauză) cu un eurogol.

Articol de - Publicat duminica, 10 septembrie 2023 22:56 / Actualizat duminica, 10 septembrie 2023 23:49

Jasir Asani (28 de ani), atacantul sud-coreenilor de la Gwangju, a deschis scorul în partida Albania - Polonia 2-0 cu un eurogol.

Cu Robert Lewandowski titular, Polonia a fost redusă la tăcere pe Air Albania Stadium din Tirana. În minutul 37 al duelului din etapa #6 a preliminariilor Euro, Asani l-a executat pe Wojciech Szczesny din lateral dreapta.

GALERIE FOTO. Jasir Asani, eurogol în Albania - Polonia » Filmul fazei 

+1 FOTO

Asani a „tăiat” din flanc în centru și, când s-a apropiat de colțul careului, a trimis un șut violent la „lung”. Portarul lui Juventus nu a mai avut ce face.

Evaluat la numai 700.000 de euro pe Transfermarkt, Jasir Asani evoluează din ianuarie în Coreea de Sud, la Gwangju FC. De-a lungul carierei, a mai jucat în Macedonia, la Vardar, FC Shkupi, Pobeda Prilep, în Albania, la FK Partizani, în Suedia, la AIK Solna, și în Ungaria, la Kisvarda.

Polonia a suferit deja două înfrângeri în grupa E, cu Cehia (1-3) și cu Moldova (2-3).

Mai multe articole din fotbalul internațional: 

Hansi Flick a fost dat afară de Germania. Cine e favorit să devină noul selecționer
GERMANIA
Hansi Flick a fost dat afară de Germania. Cine e favorit să devină noul selecționer
Italia, în derivă după debutul ratat al lui Luciano Spalletti » Immobile, în lacrimi: „Meciul cu Ucraina va fi fundamental”
PRELIMINARII EURO 2024
Italia, în derivă după debutul ratat al lui Luciano Spalletti » Immobile, în lacrimi: „Meciul cu Ucraina va fi fundamental”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează