INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  SCOȚIA - SPANIA 2-0

Făcuți de rușine, spaniolii acuză: „Ce a jucat Scoția e mizerabil! Trage de timp, te provoacă”

Rodri, căpitanul naționalei Spaniei. Foto: Imago Images
Rodri, căpitanul naționalei Spaniei. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 29 martie 2023 09:33 / Actualizat miercuri, 29 martie 2023 10:02

Căpitanul Spaniei, Rodri, a acuzat dur maniera de joc a Scoției în meciul pierdut aseară la Glasgow cu 2-0, din preliminariile EURO 2024. Și-l arată cu degetul și pe arbitrul elvețian Sandro Scharer, care le-ar fi tolerat tragerile de timp și provocările.

Scoția a oferit surpriza serii în preliminariile Euro 2024. Pe Hamden Park, la Glasgow, i-a administrat favoritei grupei A, Spania, un sec 2-0. Goluri McTominay, în debutul fiecărei reprize (7, 51). Însă ibericii acuză dur modul în care britanicii s-au comportat pe teren. Cel mai vehement a fost chiar căpitanul lor, Rodri. 

Cornel Dinu, furibund după România - Belarus: „E de neacceptat așa ceva!” + îl acuză pe Edi Iordănescu că joacă teatru și atacă un lider al naționalei: „Un eșec de jucător”
ROMÂNIA - BELARUS 2-1
Cornel Dinu, furibund după România - Belarus: „E de neacceptat așa ceva!” + îl acuză pe Edi Iordănescu că joacă teatru și atacă un lider al naționalei: „Un eșec de jucător”

Rodri: „Ce a jucat Scoția e mizerabil. Trage de timp, te provoacă”

Mijlocașul lui Manchester City a tunat și a fulgerat după fluierul final, într-un interviu acordat canalului Viaplay: „E modul în care ei înțeleg să joace. Trebuie să respectăm asta. Însă pentru mine e un pic mizerabil Mereu trag de timp, te provoacă, mereu cad. Pentru mine, ăsta nu este fotbal. Jocul a evoluat”.

Totodată, el îl acuză pe „centralul” elvețian Sandro Scharer că a stat cu mâinile-n sân: „Arbitrul ar fi trebuit să ia atitudine. Să penalizeze genul ăsta de joc. Însă el n-a făcut nimic. E frustrant, pentru că am venit la Glasgow să câștigăm. Dar e dificil când adversarul tot trage de timp. Ei au armele lor, noi pe ale noastre și trebuie să le folosim. Vom învăța, pentru data viioare”.

4 goluriare McTominay în aceste preiminarii. „Dubla” de aseară și cea reușită sâmbătă, la 3-0 cu Cipru

Întrebat despre fanii Scoției care văd o parte din stilul Spaniei într-un mod similar, Rodri a răspuns: „Vrem să mergem la dueluri, la bătălii - ne luptăm mereu, dar aici nu este vorba despre luptă. Este vorba despre pierderea timpului - patru, cinci jucători întinși pe gazon. Dar asta depinde de arbitru, nu de noi”.

Suntem mereu dezamăgiți când pierdem. Dar ăsta-i fotbalul. Am făcut și lucruri bune, însă n-au fost de ajuns pentru a înscrie. Și când ei goluri ușoare, în final plătești. 

- Rodri, căpitanul naționalei Spaniei

Citește și:

Concluziile lui Edi Iordănescu după România - Belarus: „Suferim. Abia atunci voi fi 100% mulțumit”

Cornel Dinu, furibund: „E de neacceptat!” + Îl acuză pe Edi că joacă teatru și atacă un lider al naționalei

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
inshallah
inshallah  •  29 Martie 2023, 15:00

McTominay, pazea! vine Alibec - Alibleg!

Amiralul2022
Amiralul2022  •  29 Martie 2023, 14:54

Spania e una dintre cele mai norocoase echipe a tuturor timpurilor, multe partide le-a câștigat cu noroc și cu trageri de timp și arbitrii... da, a fost vorba și de valoare, nimic de reproșat, dar s-au trezit acum să comenteze aiurea-n tramvai...

mafa
mafa  •  29 Martie 2023, 12:49

Sa joace in fuste cand joaca cu Spania !!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează