INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  ROMÂNIA - ISRAEL

Reacția lui Nicolae Stanciu când a aflat că România - Israel va fi sold out: „Trebuie să le oferim ceva! Până acum veneau mai mult pentru adversari, acum vin pentru noi”

Articol de , - Publicat vineri, 08 septembrie 2023 18:10 / Actualizat vineri, 08 septembrie 2023 18:33

Nicolae Stanciu (30 de ani) a vorbit înaintea partidei România - Israel despre faptul că fanii vor umple Arena Națională sâmbătă.

  • România - Israel se joacă sâmbătă, 9 septembrie, de la 21:45 (liveTEXT pe GSP.ro și Prima TV)
  • România - Kosovo se dispută marți, 12 septembrie, de la 21:45 (liveTEXT pe GSP.ro și Antena 1)

România - Israel se va juca cu casa închisă. Azi s-au pus în vânzare ultimele bilete, la casele de la Arena Națională, iar FRF se așteaptă ca meciul să fie sold-out, spre bucuria jucătorilor lui Edi Iordănescu. 

Stanciu și-a asumat rolul de lider la națională: „Au trecut deja 4 ani de la semifinala de la Euro U21. Am avut o discuție cu grupul, au înțeles toți”
ROMÂNIA
Stanciu și-a asumat rolul de lider la națională: „Au trecut deja 4 ani de la semifinala de la Euro U21. Am avut o discuție cu grupul, au înțeles toți”

Nicolae Stanciu: „A mai fost Arena plină, dar acum fanii vin pentru noi” 

La conferința de presă susținută azi, Nicolae Stanciu a vorbit despre faptul că fanii vor umple stadionul, explicând diferența față de ultimele meciuri în care s-au dat toate biletele.

„A mai fost Arena plină, dar acum fanii vin pentru noi. Trebuie să le oferim ceva, pentru că am rămas datori în ultimii ani. Sper să fie alături de noi, cum au fost de la începutul preliminariilor. 

Am jucat cu Spania, Germania, fanii au venit mai mult pentru echipele adverse, acum cred că vin pentru noi”, a declarat Nicolae Stanciu. 

Am trecut prin multe la echipa națională. Acum o să încerc să vorbesc doar despreperioada cu Mister. Nu am pierdut niciun meci la acțiunile la care am fost prezent. Forța grupului e mai mare ca niciodată, în ultimii 8 ani. Încrederea în noi și în staff ne-a făcut să ajungem aici. Am arătat în Kosovo că ne putem bate în mocirlă, în Elveția că putem să revenim.

 - Nicolae Stanciu 

Citește și:

Dezvăluiri din interior despre tactica României: „Am stat cu Edi până la ora 23. A făcut o schimbare săptămâna asta”

Iordănescu a explicat selecția: „Orice jucător nou era un factor de risc în acest moment”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (12)
emil1986
emil1986  •  09 Septembrie 2023, 10:38
Postat de mehigh_ms pe 09 Septembrie 2023, 09:57

pai tu nu ai vazut ca zilnic debiteaza pe toate articolele doar aberatii? ignora-l.. are 50 de ani si inca nu a terminat clasa 1.

50 de ani???!!!! Si omu' tot asa prostavan e??? :))

mehigh_ms
mehigh_ms  •  09 Septembrie 2023, 09:57
Postat de emil1986 pe 08 Septembrie 2023, 19:55

Vai de soarta ta de frustrat. Cauza pierduta esti tu, mai praz.

pai tu nu ai vazut ca zilnic debiteaza pe toate articolele doar aberatii? ignora-l.. are 50 de ani si inca nu a terminat clasa 1.

danielghinea
danielghinea  •  08 Septembrie 2023, 21:26

Fals! De exemplu am fost la Romania vs Suedia 0-2. Nu m-a interesat echipa nordica. Si cred ca toata lumea prezenta pe stadion, destul de multi, au simtit asa.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează