INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  EURO 2024

Surpriză majoră în Germania! Toni Kroos vrea să revină la națională pentru Euro! » Un nume mare se opune: „Ar fi ca un semnal de pe Titanic”

Toni Kroos, la ultimul meci la naționala Germaniei, 0-2 cu Anglia în „optimile” Euro 2021 Foto: Guliver/GettyImages
Toni Kroos, la ultimul meci la naționala Germaniei, 0-2 cu Anglia în „optimile” Euro 2021 Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 19 decembrie 2023 16:32 / Actualizat marti, 19 decembrie 2023 17:05

Toni Kroos, 34 de ani, mijlocașul lui Real Madrid retras de la selecționata Germaniei în vara lui 2021, după Campionatul European, se gândește serios la întoarcerea la națională pentru a participa la turneul final continental din 2024.

Pe 4 ianuarie, Toni Kroos împlinește 34 de ani. Încă joacă la Real Madrid, și joacă bine, e titular la „blancos". 

Barcelona, iar în pericol! Are nevoie urgent de 40 de milioane de euro! » Ar putea fi obligată să vândă jucători în ianuarie! „Situația e dificilă”
SPANIA
Barcelona, iar în pericol! Are nevoie urgent de 40 de milioane de euro! » Ar putea fi obligată să vândă jucători în ianuarie! „Situația e dificilă”

Mai mult. Zvonurile că dorește să se întoarcă la naționala Germaniei pentru Euro sunt tot mai insistente. Acum, e foarte serios și foarte aproape de a reveni la „Mannschaft".

Toni Kroos a renunțat la naționala Germaniei în vara lui 2021

Campion mondial în 2014, mijlocașul a luat o decizie radicală în vara lui 2021. După un turneu final de CM dezamăgitor, selecționata fiind eliminată încă din faza grupelor în 2018, ultimul loc într-o serie cu Suedia, Mexic și Coreea de Sud, și după un Euro trist, afară încă din „optimi" (0-2 cu Anglia), Kroos s-a retras de la prima reprezentativă.

Jucătorul a susținut atunci că vrea să se dedice familiei și echipei de club, Real Madrid, cu care a cucerit 19 trofee în 9 ani, câștigând inclusiv de patru ori Liga Campionilor.

Toni Kroos nu mai suportă să vadă prăbușirea Germaniei

Căderea Germaniei, demiterea selecționerului Hansi Flick și înlocuirea lui cu Julian Nagelsmann, care are și el probleme la început (două înfrângeri, un egal și o victorie în primele patru partide), toate l-au făcut pe Kroos să se gândească la revenire.

11ani a jucat Toni Kroos la naționala Germaniei, între 2010 și 2021: 106 selecții, 17 goluri și 19 assisturi

Jurnalistul Christian Falk, de la Bild, a anunțat pe social media: „Potrivit informațiilor noastre, Toni Kroos ia serios în calcul ideea întoarcerii la națională pentru a participa la Euro".

Uli Hoeness: „Nu cred că Toni Kroos ar putea să salveze fotbalul german”

Totuși, un nume mare al fotbalului local, fostul internațional Uli Hoeness, actual președinte onorific al lui Bayern, e împotriva revenirii sale.

„Ar fi ca un semnal de pe Titanic", a declarat la Hello TV cel care a fost 40 de ani în conducerea clubului bavarez (trei decenii ca manager general, unul ca președinte). „Kroos e un jucător extraordinar, dar nu cred că el ar putea să salveze fotbalul german".

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Înfiorător! Primul fotbalist activ care a dezvăluit că e gay, abuzat, hărțuit în fiecare zi: „F... singur! Nici părinții nu vor să te vadă așa. Rușine!
AUSTRALIA
Înfiorător! Primul fotbalist activ care a dezvăluit că e gay, abuzat, hărțuit în fiecare zi: „F... singur! Nici părinții nu vor să te vadă așa. Rușine!"
Noile reguli experimentate în MLS din 2024 pentru reducerea timpilor morți. Ce schimbări au aprobat americanii
SUA
Noile reguli experimentate în MLS din 2024 pentru reducerea timpilor morți. Ce schimbări au aprobat americanii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  20 Decembrie 2023, 11:59

E modul nemtesc de a spune "ciorba reincalzita"

Vezi toate comentariile (1)
Comentează