INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  MALTA - ANGLIA

FOTO Cine a ajuns să poarte tricoul numărul 10 la naționala Angliei » Prestație de senzație: pasă genială dată la primul gol + reușită de superbă de la 25 de metri

Trent Alexander-Arnold (24 de ani), fotbalistul celor de la Liverpool, de meserie fundaș dreapta, este folosit de selecționerul naționalei Angliei, Gareth Southgate (52 de ani), pe postul de mijlocaș central. 
Foto: Imago +5   FOTO
Trent Alexander-Arnold (24 de ani), fotbalistul celor de la Liverpool, de meserie fundaș dreapta, este folosit de selecționerul naționalei Angliei, Gareth Southgate (52 de ani), pe postul de mijlocaș central. Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 16 iunie 2023 23:01 / Actualizat sambata, 17 iunie 2023 03:33

Trent Alexander-Arnold (24 de ani), fotbalistul celor de la Liverpool, de meserie fundaș dreapta, este folosit de selecționerul naționalei Angliei, Gareth Southgate (52 de ani), pe postul de mijlocaș central, la meciul cu Malta, în preliminariile EURO 2024. 

În mod surprinzător, jucătorul trupei de pe Anfield Road a primit tricoul cu numărul 10, unul pe care îl îmbracă de obicei mijlocașii de creație. Trent Alexander-Arnold a contribuit decisiv la două din cele 3 goluri marcate de britanici în prima repriză a meciului din Malta. 

Camora urcă pe locul 6 într-un top all-time al naționalei României » L-a depășit și pe Belodedici!
Kosovo - România
Camora urcă pe locul 6 într-un top all-time al naționalei României » L-a depășit și pe Belodedici!

Trent Alexander-Arnold, decisiv în prima repriză a meciului Malta - Anglia 

Mai întâi, Trent Alexander-Arnold și-a făcut prezența în minutul 8, când englezii au deschis scorul. Acesta a trimis excelent o pasă de peste 30 de metri pentru Bukayo Saka în banda dreaptă. 

Foto: Captură Twitter
Foto: Captură Twitter
Foto: Captură Twitter
Foto: Captură Twitter
Foto: Captură Twitter
+1 FOTO

Jucătorul lui Arsenal a scăpat de marcajul lui Cain Attard, mijlocașul stânga al maltezilor, a centrat în fața porții, iar Ferdinando Apap, unul dintre stoperii micuței naționale, și-a trimis mingea în proprie poartă. 

Trent Alexander-Arnold a punctat de la mare distanță în Malta - Anglia

Fotbalistul lui Liverpool a fost cel care a dus scorul la 2-0. James Maddison a primit mingea de la Declan Rice și a încercat să trimită o pasă filtrantă, dar un fundaș maltez a respins în afara careului. 

Foto: Captură Twitter
Foto: Captură Twitter
Foto: Captură Twitter
Foto: Captură Twitter
Foto: Captură Twitter
+1 FOTO

Balonul a ajuns la Trent Alexander-Arnold, iar englezul nu a iertat. L-a învins pe Henry Banello, portarul gazdelor, cu un șut de la 25 de metri, în colțul drept al porții. Este al doilea gol pe care Alexander-Arnold îl marchează în tricoul naționalei Angliei, după o reușită în poarta Statelor Unite, într-un amical câștigat de englezi cu 3-0, în noiembrie 2018. 

Britanicii nu s-au oprit aici. Au mai marcat o dată în prima repriză, prin Harry Kane. Vârful de la Tottenham a transformat pe centrul porții un penalty, în minutul 31.  

Citește și: 

Camora urcă pe locul 6 într-un top all-time al naționalei României » L-a depășit și pe Belodedici!

Camora s-a „rupt”, iar selecționerul Edi Iordănescu a fost forțat să improvizeze

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
brujo
brujo  •  17 Iunie 2023, 00:39

Surprinzator pentru autorul articolului. TAA joaca de ceva vreme mijlocas la Liverpool. :))) Dar despre asta nu vorbeste nea' Becali, n-aveti de unde voi sa stiti ... :)))))))))))))

anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  17 Iunie 2023, 00:30

O decizie extrem de indecenta! Numarul 10 ar trebui sa fie la Jude Bellingham sau la Phil Foden, in nici un caz la arogantul asta!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează