INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  TROFEU

VIDEO + FOTO Trofeul EURO a ajuns în România » Ciprian Marica e optimist: „Grecia a făcut o surpriză, noi de ce nu am face?”

FOTO: Ionuț Iordache (GSP) +23   FOTO
FOTO: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de , , - Publicat miercuri, 28 februarie 2024 18:08 / Actualizat miercuri, 28 februarie 2024 21:55

Trofeul EURO a ajuns la București miercuri și a fost prezentat publicului în cadrul unui eveniment care a avut loc la Unirea Shopping Center.

La prezentarea trofeului au venit și Ciprian Marica, dar și 4 fotbaliști din Liga 1: Darius Olaru (FCSB), Florinel Coman (FCSB), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova), Ionuț Lazar (Universitatea Craiova).

+19 FOTO

Trofeul a fost adus în România de Betano, sponsorul oficial al EURO 2024 și al echipelor FCSB și Universitatea Craiova, motiv pentru care fotbaliști ai celor două echipe au fost prezenți la eveniment.

VIDEO. Trofeul EURO a ajuns la București » Ciprian Marica, despre trofeu și șansele României la turneul final din vară

„Sunt mândru să fiu aici, la un asemenea eveniment important, în caliatate de ambasador al sponsorului oficial al UEFA EURO 2024. Ca sportiv, mereu visezi la trofeu, ajungi să joci în competiție, dar nu îl vezi, nu îl atingi. Mă bucur că îmi fac amintiri cu acest trofeu, îmi fac poze cu el.

Sunt onorat. E un moment important și pentru echipa noastră națională, care s-a calificat la European. Sper să facem o figură frumoasă și să facem o figură frumoasă, precum Grecia (n.r. - câștigătoarea EURO 2024). Am avut șansa să particip la EURO, însă să văd trofeul este altceva. Suntem la un prim eveniment, vor urma și altele. Abia aștept să văd ce a mai pregătit partenerul oficial.

Eu cred că trebuie să avem încredere, nimeni nu dădea șanse Greciei, și totuși a reușit. De ce nu? E bine să visezi, poate visele devin realitate. Nu putem vorbi de meciuri ușoare la EURO, sper să facem o figură frumoasă și românii să fie mândri. Belgia e favorita grupei, e cea mai bună echipă a grupei. Noi trebuie să fim surpriza, echipa la care nu se așteaptă nimeni, și să facem un EURO frumos.

Este important că suntem acolo, 2024 e un an bun pentru noi. Marcăm o calificare istorică la un Campionat European, mai departe vedem ce vom face. Un EURO e visul oricărui fotbalist. Suntem bucuroși și mândri că suntem acolo, să păstrăm nota de optimism că putem ieși din grupe, însă să fim realiști, România nu e încă pe un podium al ligilor importante și jucătorii români se chinuie.

Va conta mai puțin cine va marca la EURO, important e cums e va descurca echipa națională. Momentan, mă bucur că a ajuns trofeul aici. Puțin cred că l-au văzut în realitate”, a declarat Ciprian Marica.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Dragoș Mindreci, Manager Betano, prezintă trofeul EURO împreună cu Ciprian Marica: „Suntem prima țară în care trofeul este adus, de către sponsorul oficial”

Citește și:

Gigi Becali a început să facă presiuni asupra lui Edi Iordănescu » Cere un fotbalist de la FCSB în lotul pentru EURO: „E jucător de anvergură”
FCSB
Gigi Becali a început să facă presiuni asupra lui Edi Iordănescu » Cere un fotbalist de la FCSB în lotul pentru EURO: „E jucător de anvergură”
Marius Croitoru este antrenorul ales de Adrian Mititelu pentru banca lui FCU Craiova
FCU Craiova
Marius Croitoru este antrenorul ales de Adrian Mititelu pentru banca lui FCU Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează