INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  ȚĂRILE DE JOS - GIBRALTAR

Atacantul lui Manchester United, desființat de reporter după seara cu 9 șuturi fără gol: „Crezi că așa ai fi înscris?”

Țările de Jos - Gibraltar 3-0 // foto: Guliver/gettyimages
Țările de Jos - Gibraltar 3-0 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat marti, 28 martie 2023 22:01 / Actualizat marti, 28 martie 2023 22:12

Atacantul olandez Wout Weghorst (30 de ani) nu a fost menajat după ce a eșuat să înscrie în meciul dintre Țările de Jos și Gibraltar, scor 3-0. Un reporter i-a adresat o întrebare usturătoare imediat după partida din preliminariile EURO.

Selecționata Țărilor de Jos a reușit o contraperformanță rară în meciul cu Gibraltar din preliminariile EURO. „Portocala mecanică” a șutat de 51 de ori spre poarta adversă, dar a înscris numai de 3 ori.

Deși a fost integralist, atacantul Wout Weghorst nu și-a trecut numele pe tabelă. Asta în ciuda faptului că a expediat nouă șuturi spre poarta lui Dayle Coleing.

Cine transmite la TV meciul România - Belarus + Cine va comenta partida
România - Belarus
Cine transmite la TV meciul România - Belarus + Cine va comenta partida

Wout Weghorst, desființat de reporter după Țările de Jos - Gibraltar

La finalul meciului, reporterul care l-a intervievat pe Weghorst nu l-a menajat deloc pe atacantul de la Manchester United.

Wout, imaginează-ți că meciul ar fi continuat pentru 48 de ore. Crezi că ai fi înscris vreun gol?”, l-a întrebat jurnalistul pe Weghorst, conform Express UK.

Weghorst a răspuns într-un mod diplomat la întrebarea incomodă: „Bună întrebare. Măcar așa aș fi avut mai mult timp. Am dat totul, dar n-a mai fost timp”.

Weghorst nu trece printr-o perioadă bună. N-a mai înscris de 5 meciuri, de la duelul Manchester United - Betis 4-1 din Europa League, iar în acest an calendaristic are numai 3 reușite în 21 de meciuri.

Mai multe știri din preliminariile EURO: 

Un jucător cu origini românești a debutat în naționala Austriei » Titular în locul lui Alaba

Van Dijk, făcut praf de două legende ale Olandei: „Face zgomot, dar nu spune nimic. Creează haos” + „Hai, frate, fă ceva”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează