INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FC COPENHAGA - STEAUA, JOI, 6 DECEMBRIE, 20:00, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

1.000 de stelişti pe Parken! » Steaua a primit 2,5% din capacitatea arenei pe care va disputa meciul decisiv pentru accesul în primăvară

Articol de - Publicat joi, 29 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 28 noiembrie 2012 20:16

Conducerea roş-albaştrilor e asediată cu cereri pentru bilete venite din partea românilor rezidenţi în Danemarca, tichetele urmînd să fie disponibile la hotelul în care se va caza Steaua în Copenhaga


Steaua mai are un meci important în Liga 1, mîine seară cu Concordia Chiajna, în direct pe Antena 1 de la ora 20:00, însă deja pregăteşte partida decisivă din Europa League, împotriva celor de la FC Copenhaga, programată joia viitoare, în deplasare. Steaua a încheiat un protocol cu şefii danezilor în privinţa numărului de bilete pe care să-l primească pentru propriii suporteri şi roş-albaştrii au intrat deja în posesia a nu mai puţin de 1.000 de tichete.

Un tichet costă 24 de euro
Zece la sută dintre acestea au fost vîndute în România, restul urmînd să fie luate cînd echipa va merge în Danemarca. Se va crea un birou de vînzări în holul hotelului la care se va caza Steaua în Copenhaga. "Deja sînt foarte multe cereri pentru bilete de la românii din Danemarca, sîntem siguri că vom avea cel puţin 1.000 de suporteri", au spus ieri şefii Stelei. Preţul unui bilet pentru meciul de joia viitoare este de 24 de euro.

Partida Copenhaga - Steaua suscită şi în rîndul suporterilor echipei gazdă un interes foarte mare. S-au vîndut deja foarte multe bilete pentru întîlnirea din 6 decembrie şi se estimează că stadionul va fi arhiplin, în ciuda faptului că media din campionat a trupei lui Ariel Jacobs e una foarte redusă. Doar 14.400 de spectatori a avut Copenhaga în medie la meciurile din acest sezon, deşi echipa a mers foarte bine şi e lider detaşat în Danemarca, avînd nu mai puţin de 9 puncte peste campioana en titre, Nordsjaelland.


10.000 e numărul aproximativ al românilor rezidenţi în Danemarca

500 de suporteri a avut Steaua la meciul din Norvegia, cu Molde, cîştigat cu scorul de 2-1

Arenă de 85 de milioane de euro
Steaua va juca săptămîna viitoare pe un stadion care a fost inaugurat acum 20 de ani, mai precis pe 9 septembrie 1992. Arena se numeşte Parken, a primit 4 stele de la UEFA în topul evaluării şi a fost renovată acum 3 ani. Costurile ridicării stadionului au fost de 640 de milioane de coroane daneze, aproximativ 85 de milioane de euro. Capacitatea maximă e de 38.065 de locuri.

"Mi-e frică de noi!"
Helmuth Duckadam crede că apărarea este cea mai mare problemă pe acest final de sezon pentru Reghecampf. "Mai avem patru jocuri foarte importante şi ar fi păcat ca după un tur foarte bun să stricăm finalul. Mi-e teamă în primul rînd de noi. Am ajuns pe primul loc la această diferenţă şi tot noi putem pierde această diferenţă. Avem o problemă mare cu apărarea! Suferim acolo pentru că nu avem omogenitate, schimbăm foarte des jucătorii", a precizat preşedintele de imagine al Stelei la DigiSport.

Vor în spatele Stelei
Mijlocaşul Rapidului, Ovidiu Herea, a rămas surprins de înfrîngerea roş-albaştrilor de la Braşov: "M-a surprins rezultatul cu Braşovul, dar cu o floare nu se face primăvară pentru noi. Este greu să mai speri la primul loc, e o diferenţă foarte mare de puncte. Eu cred că putem salva acest sezon şi să terminăm pe locul 2, dacă depăşim această perioadă".

"Steaua? Un capitol închis!"
Ovidiu Dănănae sare la gîtul fostei sale impresare, despre care spune că l-a abandonat cît timp a fost la Steaua pe vremea cînd Ilie Stan era antrenor principal. "Nu vreau să vorbesc despre Steaua. E un capitol închis. Nici în Rusia nu se comportau aşa cu mine, chiar dacă ei nu mă cunoşteau. Nu m-au pus deloc în valoare, nu m-au ajutat cu nimic. Anamaria Prodan mi-a dat cu piciorul în fund atunci cînd am semnat cu Steaua", a spus cel care a jucat în Ghencea la începutul anului 2012.

Duel Reghe - Stan la Recurs
MEDIA. La două zile după ce se vor înfrunta în meciul Chiajna - Steaua, transmis mîine seară de Antena 1, de la ora 20:00, antrenorii celor două echipe se vor afla faţă în faţă în studioul Recursului etapei, de la GSP TV. Ovidiu Ioaniţoaia îi va avea ca invitaţi pe Laurenţiu Reghecampf şi Ilie Stan duminică seara, la ora 22:15. Alături de cei doi se va afla şi tehnicianul celor de la FC Braşov, Adrian Szabo.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
bymar3an
bymar3an  •  30 Noiembrie 2012, 17:01

Spune scorul corect la partida Copenhaga - Steaua si poti castiga 20 RON . Mai multe detalii gasesti aici : ://fotbal24.net/viewtopic.php?f=41&t=185

andystar
andystar  •  30 Noiembrie 2012, 06:14

nu cred ca pierdem meciu asta !

luciann
luciann  •  29 Noiembrie 2012, 14:48
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Au ajuns in "groapa" rau de tot!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează