INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  EUROPA LEAGUE

3 lucruri inedite de la festivitatea Europa League » Naşu' se pregăteşte de Euro 2028! :O

Articol de GSP - Publicat joi, 12 aprilie 2012 00:00 / Actualizat joi, 12 aprilie 2012 11:15

Prezentarea trofeului Europa League nu a fost lipsită de momente amuzante. Fie prin declaraţiile oficialilor, fie prin comportament, ceremonia a prilejuit cîteva situaţii inedite, iar GSP a fost pe fază:

- Unul din primii invitaţi care s-au fotografiat cu trofeul a fost Valeriu Argăseală, semn că steliştii se mulţumesc deocamdată cu poza, dacă n-au cupa :)
- Eternul nonconformist Ilie Năstase a ajuns la stadion abia la jumătate ceremoniei, găsind cu greu un scaun liber, în vreme ce pe ecrane rula filmul finalei Europa League 2011
- "Vreau să organizăm un campionat european în 2024 sau 2028, e visul meu", a spus Mircea Sandu în speech-ul său, moment în care din asistenţă s-a auzit: "Maaamă, deci ăsta rămîne pîn-atunci la FRF!" :)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
utraian
utraian  •  12 Aprilie 2012, 12:07

"parca la scos invatatoarea sal asculte si nu stie lectia " Americanule , mi se pare mie sau nici tu nu prea ai trecut pe la lectiile de gramatica? Daca esti terci tu insuti de ce dai lectii altora?

eagleye
eagleye  •  12 Aprilie 2012, 11:56

Chestia asta i se poate intampla oricui... Indiferent de educatie , cultura , etc. Aici e vorba de personalitate de trac de alte chestii.

adrian_riga
adrian_riga  •  12 Aprilie 2012, 11:53

nu stiu ce varsta ai americane, dar imi aduc aminte de prima intalnire a clubului tricolorilor, in 90, la sala polivalenta. belo , atunci, era analfabet. asa ca acu a progresat mult :)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează