INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - FC ZURICH 1-1

"4 jucători țin prea mult de minge! Adi Popa pasează doar când obosește. AICI a greșit Steaua"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 20 octombrie 2016 22:57

Nana Falemi, fost jucător la Steaua, a comentat egalul cu FC Zurich, 1-1, și a remarcat problemele din jocul echipei lui Laurențiu Reghecampf.

" Steaua și-a pierdut din viteză. Azi nici nu a făcut acel pressing agresiv, în terenul advers. Nu s-a dus peste Zurich și nu a pus presiune pe construcția elvețienilor. Dacă îi incomodau, elvețienii erau obligați să joace cu minge lungă.

Steaua are 4 jucători care țin prea mult de minge. De Amorim, Boldrin, Muniru și Adi Popa sunt aceștia. Adi Popa pasează doar când obosește.

Steaua vrea să obțină puncte cu Villarreal și cu Zurich, dar trebuie să aibă și valoare pentru a face asta. Nu ajunge să fie o echipă bătăioasă", a spus Falemi la TV Sport ro.

Program grupa L:

03.11.2016: Zurich - Steaua, Villarreal - Osmanlispor
24.11.2016: Steaua - Osmalispor, Zurich - Villarreal
08.12.2016: Villarreal - Steaua, Osmanlispor - Zurich

Clasament grupa L:

1. Villarreal 5p 5-4
2. Osmanlispor 4p 5-4
3.  FC Zurich 4p 4-4
4. Steaua 2p 2-4

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează