INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - SCHALKE, MÎINE, 22:05, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

8.000 de oameni şi-au luat deja bilete pentru debutul Stelei din Europa League, cu Schalke

8.000 de oameni şi-au luat deja bilete pentru debutul din Europa League, cu Schalke
8.000 de oameni şi-au luat deja bilete pentru debutul din Europa League, cu Schalke

Articol de - Publicat miercuri, 14 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 14 septembrie 2011 03:14

Ardelenii le completează bugetul roş-albaştrilor, care ajung la aproape o jumătate de milion de euro încasat de la fani ai rivalelor CFR şi U


Clujul e mai stelist decît Bucureştiul, chiar! Ardelenii au făcut cozi la casele stadionului din Gruia pentru a doua oară în acest sezon ca să prindă bilete la un meci al roş-albaştrilor. Teoretic, rivali ai echipelor locale CFR şi U. Dar Clujul a umplut stadionul în play-off-ul cu ŢSKA Sofia şi profită de terenul prost care face Naţional Arena inutilizabilă ca să-i mai vadă o dată pe Tănase şi pe Tatu, de data asta la debutul în grupă, cu Schalke.

S-au vîndut deja 8.000 de bilete din prima zi în care a început comercializarea lor, adică o treime din capacitatea stadionului, fapt care anticipează că Steaua va avea tribunele pline şi joi seară, întrucît suporterii din Ardeal mai au ziua de azi şi pe cea de mîine la dispoziţie ca să-şi achiziţioneze tichete. Reţeta financiară mai calmează şi ea supărarea lui Becali, care plîngea după milionul de euro care i-ar fi revenit în urma unei partide disputate pe National Arena plină.

Toate biletele vîndute la Cluj înseamnă în jur de 350.000 de euro, pe lîngă alţi 100.000 de euro pe care Ardealul i-a dat Stelei ca s-o vadă pe ŢSKA Sofia. Cu suma întreagă, roş-albaştrii pot plăti salariile pe un an a trei dintre titularii echipei: Tătăruşanu, Galamaz şi Latovlevici, toţi trei fotbalişti de echipa naţională.

Probleme mari şi în retur!
Steaua a primit o veste proastă în urma raportului pe care Richard Hayden, expertul UEFA în materie de suprafeţe de joc, l-a întocmit la Naţional Arena. Oficialul a solicitat ca pe Stadionul Naţional să nu se mai dispute nici un joc cu patru luni înainte de finala Europa League, programată în luna mai 2012. Asta înseamnă că steliştii nu vor avea voie să joace partidele din returul campionatului viitor pe arena nou-construită!

Vine şi galeria din Bucureşti!
Faţă de meciul cu ŢSKA Sofia, pe care l-a jucat la Cluj, Steaua va avea, de data asta, şi suporterii înfocaţi alături. Galeria care ocupa înainte peluza Nord de pe Ghencea şi-a anunţat prezenţa în Ardeal. Oamenii au închiriat deja patru autocare pentru drumul pînă la Cluj, dar speră să se strîngă chiar mai mulţi.

19.872 de spectatori au asistat la meciul Steaua-ŢSKA Sofia, cea mai mare asistenţă pe care au avut-o roş-albaştrii în acest sezon din Liga 1

23.500 de locuri are stadionul "Dr. Constantin Rădulescu", pe care va juca Steaua joi seară contra lui Schalke 04

Preţurile biletelor:
Peluza I 30 lei
Peluza a II-a 50 lei
Tribuna I 100 lei
Tribuna a II-a între 80 lei şi 100 lei
Tribuna 0 200 lei
Tribuna oficială 300 lei
Tribuna VIP 500 lei

Programul caselor de bilete:
Miercuri 10:00-17:00
Joi 10:00-18:00

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
ionut.steaua
ionut.steaua  •  14 Septembrie 2011, 12:54
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

crezi ca am facut misto........poate ca ne vom intalni ("chestiile" ca tine se lauda oricand si oriunde de cate cunosc ei)..........ideea e ca te ascunzi frustratule in spatele unu nick si te crezi atotcunoscator!!!! PS eu fac deplasarea cu cei din bucuresti!!! Chiar o fac, tu nu, sunt sigur ca esti din bucuresti!!

alpin
alpin  •  14 Septembrie 2011, 12:14
Postat de imperator pe 14 Septembrie 2011, 07:47

Eu cred ca tu te duci sa-l vezi pe G B si sa-i ceri autograf ! :)

N-am ajuns chiar asa de rau!!! Cu toate eforturile basexului...

fann_liverpool
fann_liverpool  •  14 Septembrie 2011, 11:06

o sa fie o atmosfera frumoasa, acum speram sa fie spectacol din partea Stelei si pe teren.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează