INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  COPENHAGA - STEAUA 1-1

A început mercato de iarnă: "Chiricheş şi Gardoş valorează cîte 15-20 de milioane de euro"

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 decembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 07 decembrie 2012 11:56

Dumitru Dragomir spune că Steaua are nevoie să nu dea drumul nici unui jucător în pauza de iarnă pentru a avea şanse în continuare să se bată pentru a se califica în fazelefinale din Europa League.

"E nevoie să aducă jucători, nu să vîndă, dar nu cred că vor putea să fie ţinuţi anumiţi fotbalişti. De exemplu, Chiricheş şi Gardoş sînt jucători formidabili, care au calităţi pe care nu le-am văzut la stoperi de afară. Eu cred că sînt jucători de 15-20 de milioane de euro fiecare şi, la ce bulan de bani are Gigi Becali, eu cred că va încasa aceste sume pe cei doi chiar în această iarnă", a declarat Dragomir la GSP TV.

Preşedintele LPF s-a referit şi la tragerea la sorţi din 20 decembrie, cînd Steaua îşi va afla viitoarea adversară, din 16-imile competiţiei, dar şi posibila echipă cu care va juca înoptimile de finală.

"Trebuie evitate echipele din Germania pentru că eu sînt de părere că avem şi un complex în faţa lor. Din ce m-am uitat eu pe listă Steaua va pica, fără nici un dubiu, cu Basel, pentru că la ce noroc are, repet, patronul Stelei, nu poate să pice decît cu cea mai accesibilă formaţie", a adăugat Dragomir.

Playtech: BOMBĂ! Valeriu Gheorghiţă, anunţul care aduce o mare schimbare în România! Vestea uriașă din ultimele ore


Comentarii (20)
cordos_eu
cordos_eu  •  07 Decembrie 2012, 16:31

8 milioane de euro in clipa de fata pentru Chiriches este un pret mic. cam la 10-12 milioane sa-l lase sa plece. el daca-si imbunatateste si jocul de cap face 15. si Gardos face acum vreo 4-5. totusi, Mitica trece de la o stare la alta! :)))

romeverest
romeverest  •  07 Decembrie 2012, 16:11

Legati-l !!!!!! Asta nu-i normal !!!! Ce echipe din lumea asta, sau mai bine zis, ce tampiti de patroni ar da 10-15 mil. de euro pe Chiriches sau Gardos ??? Daca i-ar fi vazut in meciurile cu Sttutgart sau Brasov, nu ar fi oferit mai mult de 3-4 mil. !!! Ne-am obisnuit cu "pensionarul" astaa arunce, dupa un meci mai bun, cifre astronomice !!!!!

putregaiu
putregaiu  •  07 Decembrie 2012, 15:51

Daaaaaaa 15 milioane pe pocnitoarea de Chiriches.... dar nu zice nimeni cate goluri scapa: Romania-Olanda 1-4 chiriches bulevard, Steaua-Stuttgart 1-5 chiriches catastrofa nucleara, golul lui Copenhaga aseara cap de langa chiriches care dormea, fault cu brasov in proriu careu si multe altele, chiriches e umflat de media, afara o sa lustruiasca banca

Vezi toate comentariile (20)
Comentează