INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - RAPID VIENA, JOI, 21:30, PRO TV, GSP.RO

Accidentarea lui Bălgrădean nu-l sperie pe Ilie Dumitrescu! "Steaua are o soluție și eu am încredere"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 august 2018 18:34

Ilie Dumitrescu și Narcis Răducan cred în calificarea FCSB-ului în dauna celor de la Rapid Viena, în fața cărora au pierdut primul meci, scor 1-3.

Ambii au încredere în Andrei Vlad, cel care îi va lua locul accidentatului Cristi Bălgrădean, în partida de joi, de la ora 21:30, care va putea fi urmărită în direct la ProTV și liveTEXT pe GSP.RO. 

"Este un post extrem de important. Cred că în această zonă stăm mai bine. Steaua are o soluție și eu am încredere. Eu cred foarte mult în calificare. Și în jocul CFR-ului, și în jocul Stelei. Hai să luăm ultimele 10 minute (n.r. - partida de la Viena).

Pe faza defensivă, cei de la Rapid Viena au arătat că au probleme, iar FCSB și-a creat ocazii. Dică trebuie să aibă pregătită și zona asta motivațională, să trimită mesaje, să transmită jucătorilor. Noi vom marca, dar trebuie să fim foarte atenți în defensivă, să nu primim gol", a spus Ilie Dumitrescu la Digi Sport Special.

CE A ZIS NARCIS RĂDUCAN:

"Eu cred că putem privi cu încredere titularizarea lui Andrei Vlad pentru că, la cea mai frumoasă victorie din ultimii ani, cea cu Lazio, a fost în poartă și a apărat foarte bine. Eu cred că se poate autodepăși", a completat și Narcis Răducan.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
remarque
remarque  •  30 August 2018, 12:33

Vlad nu are valoare. Nu are psihic de portar. Daca ar fi avut portar, FCSB ar fi putut face pasul spre EL. Asa insa, sansele sunt minime. Doar daca austriecii sunt naivi, se pot califica ros-albastrii.

917516058278640
Marius Nica  •  29 August 2018, 22:34

***,fcsb. ATAT!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1745flo
1745flo  •  29 August 2018, 21:52

D-l Ilie Dumitrescu habar n-are ce spune! In primul rand ca face referire cu rea vointa si populism la steaua, care nu joaca maine in nici un meci! Deci parerea d-lui este nula si neavenita!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează