INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA

Acuzaţi de rasism! Scandările de la finalul meciului cu FC Copenhaga pot crea probleme steliştilor

MM îi astupă gura lui Nikolici
MM îi astupă gura lui Nikolici

Articol de GSP - Publicat luni, 08 octombrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 08 octombrie 2012 19:41

Observatorii partidei Steaua - FC Copenhaga au reclamat la UEFA un incident cu tentă rasistă petrecut la fiinalul partidei, cînd jucătorii şi oficialii grupării "roş-albastre" s-au bucurat alături de galerie

"Noi avem o comunicare instituţională cu UEFA. I-am informat cu toate incidentele care s-au petrecut în ultimii doi ani şi ne-au spus că au desemnat un ofiţer de disciplină, pentru a analiza ceea ce am sesizat. Există o plîngere la UEFA din cîte ştiu eu pe probleme de rasism în urma meciului cu FC Copenhaga, făcută de observatorii partidei, nu a venit din partea CNCD.

Am înţeles că se referă la ceea ce s-a întîmplat la finalul partidei, după meci, cînd au mers oficialii şi jucătorii să salute galeria. Am înţeles că acolo au fost probleme, eu nu am fost la acea partidă", a declarat pentru Mediafax preşedintele CNCD, Asztalos Csaba.

Steliştii au scandat alături de galerie la finalul partidei, iar la un moment dat, Mihai Stoica i-a acoperit gura lui Stefan Nikolici pentru a-i bloca mesajele anti-Rapid.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (32)
mihnea80
mihnea80  •  10 Octombrie 2012, 14:19

ce sa inteleaga un observator strain daca scandeaza unul anti-Rapid? Asztalos cred ca vorbeste tampenii. Mai bine sa se sesizeze el cand galeria echipei CFR, pe care o tot protejeaza atata, scandeaza impotriva " oierilor". Aia nu e discriminare? daca s-ar striga impotriva maghiarilor rapid ar sari Asztalos , dar cand se striga impotriva oierilor sau altor grupuri nu mai e? O sa ajungem sa-i cerem voie sa arboram drapelul national, ca vezi Doamne, arborarea lui este o lezare a sensibilitatii minoritatilor conlocuitoare.

ernesto365
ernesto365  •  09 Octombrie 2012, 00:01
Postat de dorin-adrian pe 08 Octombrie 2012, 21:00

inca ceva , va semnalez CEL MAI MARE CAZ DE DISCRIMINARE SI XENOFOBIE din istoria fotbalului : in cei 114 ani de existenta ai clubului Athletic Bilbao , repet , de la 1898 si pana in 2012 , NICI UN FOTBALIST FARA ORIGINI SAU LEGATURI DE SANGE BASCE NU A IMBRACAT TRICOUL LEILOR . Platini , dormi pe tine ? De ce nu iei masuri dure si radicale , onanistule ??

mai baitule un club de fotbal profesionist angajeaza si plateste jucatorii pe care vrea. in cazul lui bilbao majoritatea jucatorilor provin din propria pepiniera si nu-i costa nimic. dupa cate stiu suporterii lui bilbao nu au fost niciodata amendati pentru ca au strigat impotriva africanilor sau a altor rase. faptul ca au numai jucatori cu origini basca e politica clubului.

ossydogg
ossydogg  •  08 Octombrie 2012, 22:48

IN LOC DE jiji_ssheepyard..,MAI BINE TI-AI PUNE UN ALT NUME, CEVA DE GENUL...SHEEPILOVETOFUCK...SUNA MAI OK..:)) ZOOFILUL DREQU...

Vezi toate comentariile (32)
Comentează