INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LAZIO - FC VASLUI, MÎINE, 20:00, SPORTRO ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Adailton are complexul Lazio: "Nu i-am bătut niciodată. O voi face acum!"

Adailton a marcat 83 de goluri în Serie A
Adailton a marcat 83 de goluri în Serie A

Articol de - Publicat miercuri, 14 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 13 septembrie 2011 21:32

După 12 ani jucaţi în Italia, brazilianul Adailton (34 de ani) explică ce înseamnă Lazio pentru italieni, ce puncte forte au, dar şi ce trebuie să facă vasluienii pentru a cîştiga măcar un punct la Roma


- Ada, ai jucat mulţi ani în Italia. Ce amintiri ai de la meciurile cu Lazio de pe Olimpico?
- 12 ani mai precis (rîde). Nu am amintiri foarte plăcute. Am reuşit un egal ultima dată, dar, din păcate, nu am reuşit să înving vreodată. Sper ca acum să fie primul succes (rîde din nou).

- Chiar vă gîndiţi la o victorie?
- Va fi extrem de greu, este adevărat. Dar de ce să nu sperăm? Lazio are jucători fenomenali, mai ales în atac. Noi trebuie să fim concentraţi 200%, să nu ne relaxăm nici măcar o secundă, să profităm de orice mică şansă. Nu trebuie să greşim în debutul meciului!

- Suporterii cum sînt, se va umple stadionul?
- Fantastici, absolut fantastici. Lazio este una dintre cele mai iubite echipe ale Italiei şi cred că se vor strînge 25.000-30.000. Dar sînt foarte impulsivi şi dacă nu vor marca repede, vom avea un avantaj, se vor întoarce împotriva lor.

- Care sînt punctele forte şi punctele slabe ale romanilor?
- Au atacanţi foarte buni, Klose, Cisse, trebuie să fim atenţi la ei. S-a văzut valoarea lor şi la meciul cu Milan. Şi apărarea este una dintre cele mai tari din Italia, ei merg pe cartea contraatacului de obicei, dar acum vor ataca. Poate asta ne va ajuta. Şi faptul că nu prea au meciuri în acest sezon.

- Nu ştiu dacă îţi aduci aminte, ai înscris un gol şi împotriva lui Lazio...
- Da, da, cînd eram la Hellas Verona, din păcate am pierdut 5-4 pe Olimpico. Un moment frumos pentru mine.

- Ce le recomanzi mai tinerilor tăi colegi înaintea unui asemenea meci?
- Important e să scape de tracul primelor minute. Să nu se gîndească la Lazio şi la suporteri. Au prins ceva experienţă după meciurile cu Twente şi Sparta Praga.

- Puteţi să vă calificaţi în primăvară?
- Noi vom da totul. Cred că acasă putem învinge toate adversarele dacă jucăm ca în meciul cu Dinamo. Şi putem reuşi surprize şi în deplasare.

"Abia aştept să mă revăd cu Brocchi, am jucat cu el la Verona. A cîştigat şi Liga Campionilor cu Milan, asta spune totul despre el. Aleargă fantastic la 35 de ani, încă rezistă la o echipă mare a
Italiei"
Adailton, FC Vaslui

"Sper ca Temwanjera şi Yero Bello să scape de injuriile fanilor laziali. Au unele probleme cu rasismul, sper să nu fie cazul de această dată"
Adailton, FC Vaslui

83 de goluri a marcat Adailton în cei 12 ani în care a evoluat în Italia


Playtech: Ianis Hagi a dat lovitura! Suma colosală pe care un antrenor vrea să o plăteasca pentru a îl lua


Comentarii (3)
max_24
max_24  •  14 Septembrie 2011, 19:10

hai cu calificarea in primavara :), FORTZA VASLUI

infos
infos  •  14 Septembrie 2011, 12:49

Lazio egal cu Milan, Milan in LC egal cu Barcelona,...hmmm, o victorie cu Lazio intradevar ar fi ceva ce ramane in istoria fotbalului nostru, mai ales ca suntem vazuti carne de tun, chiar ca-mi place pozitia asta si sper sa se trezeasca dupa meci italienii daca reusim un meci ca ala de scrificiu cu Praga. Doamne ajuta si succes baieti!!!

puscarie_pe_viata
puscarie_pe_viata  •  14 Septembrie 2011, 01:49

Bafta !!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează