INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HEERENVEEN - RAPID 4-0

Adio, play-off! Rapid a fost făcută de rîs de puştii lui Heerenveen: 0-4

Articol de GSP - Publicat joi, 02 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 02 august 2012 22:30

Rapid a pierdut la un scor ruşinos, cu 4-0, manşa întîi a ”dublei” cu olandezii de la Heerenveen, din turul 3 preliminar al Europa League. Revanşa va fi joia viitoare, dar trecerea în play-off, ultima barieră dinaintea fazei grupelor, a devenit o himeră.

Giuleştenii au dezamăgit încă din prima parte, avînd o viteză în minus faţă de adversari şi puţine idei ofensive. Gazdele au marcat repede, în minutul 9, cînd puştiul Djuricici a profitat de o eroare a lui Milisavljevici şi l-a executat pe Albuţ cu un lob.

Chiar condusă, Rapidul n-a putut riposta. Singura ocazie, dar uriaşă, a venit chiar înaintea pauzei: Milisavljevici a trimis în bară dintr-o lovitură liberă de la 22 de metri scoasă de Rui Duarte.

Elevii lui Neluţu Sabău au pornit la reluare într-un ritm ridicat, mereu dispuşi pe atac. Ocazii importante însă, nu. Şi a venit eroarea. Marius Constantin a pierdut absurd o minge în careul vişiniu, iar Djuricici, servit de Van Anholt, a marcat din nou (64) cu o execuţie plasată în dreapta lui Albuţ.

Coşmarul a continuat. Imediat ce Rui Duarte a cerut penalty, la o cădere în careul advers, Heerenveen a contrat furios: Van la Parra a centrat din dreapta, De Roon finalizînd cu un şut în diagonală (69).

Mutările făcute de Sabău nu au adus nimic nou. Nici Teixeira, nici Goga n-au putut crea cine ştie ce probleme gazdelor. Doar Ciolacu s-a descurcat ceva mai bine, şutul lui fiind parat greu de portarul Nordfeldt. La scurt timp însă, nou-intratul Fazli a scăpat pe o contră şi a marcat plasat pe lîngă Albuţ (89). Umilinţa giuleşteană era consumată.

Vezi aici golul de 1-0 marcat de Djuricici.

Vezi aici golul de 2-0.

Vezi aici a treia reuşită a gazdelor.

Echipele de start
HEERENVEEN: Nordfeldt - Zuiverloon, Gouweleeuw, Zomer, Raitala - De Roon, Kums, Djuricici - Van la Parra, Tannane, Ziyech. Antrenor: Marco Van Basten
Rezerve: Vandenbussche, Schmidt, Van Anholt, El Akchaoui, Otigba, Fazli, Valpoort.

RAPID: Albuţ - Rui Duarte, Oros, M. Constantin, Bozovici - Roman, N. Grigore, Grigorie, Milisavljevici - Ilijoski, Surdu. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău
Rezerve: Drăghia, Glauber, Voicu, A. Coman, Teixeira, Ciolacu, Goga.
ARBITRU: Manuel de Sousa. Asistenţi: Bertino Miranda, Ricardo Santos. Arbitru de rezervă: Rui Manuel Gomes Costa (toţi PORTUGALIA).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (172)
maryuss87.
maryuss87.  •  08 Aprilie 2016, 03:53

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rapidista_96
rapidista_96  •  03 August 2012, 19:35

Daca Sumudica nu era demis pe nedrept nu trebuia sa induram o asemenea umilinta si totodata nu trebuia sa asistam la un joc atat de penibil si jalnic al Rapidului...daca ramanea el si avea continuitate si incredere din partea conducerii acum eram sus si aveam cu totul si cu totul alta fata,iar eu consider ca demiterea lui a fost o greseala capitala deoarece de atunci nu mai aratam nimic,cel putin jocul de atunci era de calitate, incomparabil cu cel de acum,iar echipa parea ca merge pe un drum ascendent.Dar asa se intampla cand nu stii sa pastrezi un antrenor extraordinar si un rapidist pur sange si preferi sa distrugi spiritul rapidului aducand antrenori anti-fotbal.RESPECT SUMI-GOL!!!

danrapid
danrapid  •  03 August 2012, 18:33

cred ca daca s-ar face o selectionata a suporterilor rapidisti care sa joace contra verzelor obosite de la RAPID cred ca le-ar scoate fotbalul din cap...

Vezi toate comentariile (172)
Comentează
Close