INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FC VASLUI - FC ZURICH, JOI, ORA 22:05

Adrian Porumboiu îşi face planuri pentru primăvara europeană: "Dacă batem pe Zurich ne calificăm"

Adrian Porumboiu
Adrian Porumboiu

Articol de GSP - Publicat luni, 26 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 26 septembrie 2011 21:24

Finanţatorul echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, este exterm de optimist înaintea duelului cu Zurich din Europa League şi spune că echipa sa va avea şanse reale să se califice în etapa superioară a Ligii Europa dacă va câştiga partida de joi, de la Piatra Neamţ.

"Dacă o să câştigăm cu FC Zurich, va fi o primăvară de vis. Dacă nu vom bate pe elveţieni, atunci nu vom mai avea şanse să mergem mai departe. O victorie la Piatra Neamţ ar fi un cadou frumos pentru ziua mea, după ce echipa mi-a mai făcut unul în avanpremieră duminică, în campionat, cu Voinţa Sibiu. Oricum, ne dorim o ploaie, care face mai mult decât două sau trei victorii la un loc", a declarat Adrian Porumboiu, conform Mediafax.

FC Vaslui va întâlni, joi, de la ora 22.05, la Piatra Neamţ, formaţia FC Zurich, în cadrul celei de-a doua etape a grupelor Ligii Europa. În prima etapă a competiţiei, formaţia moldavă a obţţinut un rezultat de egalitate în deplasare, la scor 2-2, împotriva echipei Lazio Roma.

Meciul va fi transmis în direct de televiziunea sportro şi liveTEXT de gsp.ro şi m.gsp.ro!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
cosmin_minutzu
cosmin_minutzu  •  27 Septembrie 2011, 16:03

BAAAAA FRUSTRAT MAI E ALA DIN TRANSILVANIA....MAI D APE LA SCOALA BA CA LA FELUL IN CARE GANDESTI NU AI MAI MULT DE 7 ANI....COPCHIL PROST CE ESTI

opensource
opensource  •  27 Septembrie 2011, 12:41
Postat de transilvanialibera pe 27 Septembrie 2011, 00:42

multumesc pt ajutor...spune-le si la PRETENII din porumbiste

de asta am sa scuip pe toti cersetorii din ardeal si-am sa le rup capul cand mai freaca b0làngii pe la gari! :-)))))

opensource
opensource  •  27 Septembrie 2011, 12:39
Postat de transilvanialibera pe 27 Septembrie 2011, 02:32

ma pintru ca te-ai bagat in sama ca musca in kuru calului nu m-atin ,da nu m-abtin sa nu ti votez.bravo mai!noi todeauna zicem la d'asia ca tini BRAvo,.bai da shi jaka faina ai!!!

ce e bai iobagule, ce ai prins aripi, sa-ti introduc k0t0lanu in fésé, natie de tarani trasi pe roata! Rad francezii din cauza voastra cersetorilor, nu e colt la Paris in care nu e un iobag ori o tàrfà de la voi care sa stea cu ziare si sa cerseasca, mars in mizérià màti si ocupate de criminalii si cutitarii vostri ceangai, neam de maioneza si de cersetori de libertate! Fara moldoveni si Valahi nici nu existati azi, te miorlaiai sa-ti dea voie sa spuie copii tai poezii in limba romana, neam de tradatori, pleaca cu Ardealul tau si sa nu mai revii, mergi in Ungaria daca asta doresti si nu te mai baga in seama, esti liber sa pleci!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează