INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  YOUNG BOYS - CFR CLUJ 2-1

FOTO. FURIE! » A fost penalty la Bălgrădean? Adrian Porumboiu și Ion Crăciunescu au dat verdictul

CFR Cluj a pierdut cu Young Boys Berna, scor 1-2, și a ratat calificarea în primăvara europeană. Finalul partidei a fost unul extrem de controversat.
CFR Cluj a pierdut cu Young Boys Berna, scor 1-2, și a ratat calificarea în primăvara europeană. Finalul partidei a fost unul extrem de controversat.

Articol de GSP - Publicat joi, 10 decembrie 2020 21:05 / Actualizat joi, 10 decembrie 2020 23:06

CFR Cluj a pierdut cu Young Boys Berna, scor 1-2, și a ratat calificarea în primăvara europeană. Finalul partidei a fost unul extrem de controversat. Adrian Porumboiu a intervenit la GSP Live și a analizat deciziile brigăzii franceze.

Croatul Gabriel Debeljuh (24 de ani) a marcat un gol care părea al calificării în primăvara europeană, în minutul 84 al deplasării de la Young Boys Berna. Atacantul croat a fost introdus în minutul 74, în locul lui Păun, iar 10 minute mai târziu și-a pus amprenta. A urmărit o minge trimisă de Rondon în bară și a înscris cu piciorul drept, din cădere. Young Boys a cerut ofsaid la croat. Reluările TV ale fazei au indicat o poziție la limită în afara jocului. 

FOTO. FURIE! » A fost penalty la Bălgrădean? Adrian Porumboiu și Ion Crăciunescu au dat verdictul
FOTO: Captură @TV Digi Sport
  • Verdictul lui Adrian Porumboiu: „La golul marcat de CFR Cluj este ofsaid!”

Young Boys - CFR Cluj, două momente controversate

Apoi, în primul minut al prelungirilor, Cristian Bălgrădean a ieșit hazardat pe o centrare, a lovit mingea dar și-a atins și adversarul cu pumnul. „Centralul” francez Benoît Bastien a dictat lovitură de la 11 metri pentru gazde. Ulterior, Bălgrădean a văzut și cartonașul roșu, pentru protestele vehemente. Nsame a transformat penalty-ul, apoi Gaudino a stabilit rezultatul final, pe contraatac.

FOTO. FURIE! » A fost penalty la Bălgrădean? Adrian Porumboiu și Ion Crăciunescu au dat verdictul
FOTO: Captură @TV Digi Sport
  • Verdictul lui Adrian Porumboiu: „Nu se impunea cartonaș roșu, doar dacă a înjurat jucătorul nostru și a înțeles bine arbitrul. Părerea mea, e un penalty din categoria celor care nu sunt cele mai sigure. Lovește mingea, nu se vede nimic nici la nivelul picioarelor. E un 11 metri mai mult decât discutabil, eu nu l-aș fi dat. Roșu nici atât! După aceea nu mai are importanță, s-a rupt jocul. Trebuie să spunem că e și o greșeală impardonabilă a portarului. Nu e prima dată când face asta” , a spus Adrian Porumboiu la GSP Live.

Nu se duce cu pumnul spre fața adversarului. Lovește mingea, apoi lovește adversarul. Nu poți da un penalty în așa situație niciodată. Eu nu comentez spusele altora. Spun o părere cu niște argumente. Dacă portarul rata să joace mingea, da, era penalty
- Ion Crăciunescu, la „Digi Sport Special”

VIDEO. Adrian Porumboiu: „Penaltyul e discutabil! Meritau să se califice!”

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

YOUNG BOYS - CFR CLUJ. Imaginea serii în Europa League: ce făcea patronul Neluțu Varga în timpul meciului din Elveția

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (122)
dubluv
dubluv  •  11 Decembrie 2020, 14:57
Postat de florar pe 11 Decembrie 2020, 12:07

Vezi că ți-am dat citat din Crăciunescu care spune că portarii nu mai au suprafața de protecție...

nu stiu ce citat ai dat tu (nici nu se vede, ti l-au cenzurat istetii de la GSP), insa cat timp exista careul mic, exista si suprafata de protectie a portarilor. Este singurul motiv pentru care acele 3 linii ce formeaza careul mic sunt desenate.

parpalache
parpalache  •  11 Decembrie 2020, 13:00

Pufi e o caricatura de portar!La primul corner salvase Camora de pe linia portii,iar la al doilea-cel fatal-...statea!”Ce face,de ce nu iese Balgradean(sa respinga centrarea)”striga Ionutz Anghelutza la GIGI SPORT1?a iesit,dar cu intarziere si eronat!Chiar,de ce?

florar
florar  •  11 Decembrie 2020, 12:33
Postat de nenea007 pe 11 Decembrie 2020, 10:38

Fanatismul (asta in cel mai bun caz...) te face sa nu vezi ceea ce vede orice om cu tiglele intregi pe casa...:)... Daca nu vezi nici o diferenta intre pumnii luati in cap de Koljici si faza in care a fost implicat Balgradean inseamna ca ai o ***... Si cu cei care sufera de o astfel de ''***'' nu merita sa pierzi timpul...

Cred că fanatismul tau te face sa vezi un pumn la Balgredean și pumni la Vlad!!!

Vezi toate comentariile (122)
Comentează