INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AEK ATENA - CRAIOVA 1-1

AEK ATENA - CRAIOVA 1-1 // Sorin Cârțu și Pavel Badea acuză arbitrajul după eliminarea Craiovei din Europa League: „Am avut penalty și gol anulat eronat”

Articol de GSP - Publicat joi, 15 august 2019 23:28

CS Universitatea Craiova a terminat la egalitate, 1-1 cu AEK Atena, și a ratat calificarea în play-off-ul Europa League. În tur, la Craiova, scorul a fost 2-0 pentru greci.  

După meci, Pavel Badea, președintele Clubului Sportiv Universitatea Craiova, și Sorin Cârțu, președintele clubului de fotbal, au vorbit despre meci și au criticat dur arbitrajul francezului Jerome Brisard.

Fazele incriminate de olteni: 

  • minutul 57 - Cristi Bărbuț înscrie, însă arbitrul de la margine ridică fanionul pentru un ofsaid inexistent;
  • minutul 72 - mingea îl lovește pe Vranjes în mână în propriul careu, însă arbitrul lasă jocul să continue.

„Am dat dovadă de naivitatea. Se putea obține mai mult. Am ratat foarte mult pentru că unii jucători au prins o formă nefericită. La fel a fost și cu aribtrii. Am avut penalty și gol anulat în mod eronat. 

Am avut 3-4 ocazii mari. Din păcate, Fortes trece printr-o perioadă neagră. E jucătorul nostru și ne-am fi dorit să ne ajute mai mult. A ratat două ocazii mari. Dacă era Koljici, altul era deznodământul meciului”, a declarat Pavel Badea la TV Telekom Sport. 

„Am avut ocazii mari, a fost și acel gol anulat al lui Bărbuț și am avut penalty. Ăla a fost henț. Este penalty. Oprește mingea cu mâna. Își face un avantaj mare cu mâna”  - Sorin Cârțu

Citește și:

Trecură pe lângă minune! Craiova a obținut doar o remiză în returul cu AEK Atena, 1-1

Playtech: WOW! Antonia, apariție INCENDIARĂ! S-a văzut TOT: lumea a rămas MASCĂ


Comentarii (22)
robotucigas
robotucigas  •  17 August 2019, 12:19

Poate ar trebui sa se acuze între ei ca nu sunt în stare sa aducă jucători pentru a face față. Frate a trecut mult timp de când s-a văzut ca nu merge ceva. S-a anunțat ca vine x-y dar nu s-a adus nimic, antrenorul tot Papură și voi vreți ceva bun? Hadeti să fim oameni!

doubleti
doubleti  •  16 August 2019, 14:02
Postat de Geani Muraru pe 16 August 2019, 10:18

Cartu e din vechea cooperativa condusa de TATA JEAN el stie doar aranjamente si jocuri de culise. Astia din vechea garda sunt ca niste plosnite pe langa cluburi, sug si doar atat

Ai văzut meciul sau vorbești ca ***... doar ca să te afli în treabă. Meci cu rezultat viciat de către toți cei 3 arbitrii. Penalty clar in prima repriză la Cicăldău, 2 offside-uri semnalizare aiurea tot in prima repriză. Gol anulat eronat si hent in careu nesancționat in repriză a 2-a. Pe lângă asta, orice duel se sancționa cu fault în favoarea grecilor. Lecție clară de cum poți fura pe față o echipă. Si cu toate astea, echipa putea câștiga lejer acest meci la cele 6 ocazii rarisime de gol, pe care nu cred ca am sa le vad la o altă echipă si pe care sa le rateze cu atâta nonșalanță. În concluzie, am pierdut pe mâna noastră chiar dacă am fost furați pe față de această brigadă de arbitrii de care cu siguranță că nu vom mai auzi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

705964929876135
Marcela Iris  •  16 August 2019, 11:44

rusine arbitrilor!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează