INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ADVERSAR STEAUA

AEK Larnaca, victorie înainte de Steaua

Adversarii Stelei în Europa League
Adversarii Stelei în Europa League

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 septembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 24 septembrie 2011 21:03

Viitoarea adversară a roş-albaştrilor din Europa League, AEK Larnaca a cîştigat în această seară, pe teren propriu, contra lui Achanas, în prima ligă din Cipru.

Pentru AEK au marcat Pintado şi Garcia, ultimul gol fiind marcat în minutul 90.

La meci a asistat şi directorul sporti al Stelei, Narcis Răducan, care îi va face un raport detaliat al meciului tehnicianului Ronny Levy.

Partida dintre AEK Larnaca şi Steaua se va disputa joi, de la ora 20:00, în direct pe Pro TV. Meciul se va disputa la Limasol, deoarece terenul pe care AEK joacă meciurile de pe teren propriu în campionat, nu poate găzdui partide europene.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
undecided
undecided  •  25 Septembrie 2011, 00:59

Joaca pe dracu in Limassol . Meciul se va disputa pe stadionul national GSP din Nicosia.. Cat despre AEK , e o trupa ce trebuie tratata f atent mai ales cand joaca acasa... A remizat 0-0 cu Apoel..... Apoel fiind trupa care le-a dat lu Zenit 2 goluri in 5 minute si a castigat primul meci al grupei in champions league.... Atentie mare....Sper sa nu fie relaxati... Oricum voi fi pe stadion..sa vedem ce-o sa iasa

ronaldo666
ronaldo666  •  25 Septembrie 2011, 00:29

ma tem de meciul asta ma face sa ma gandesc la egalul nul cu sheriof tiraspol care vine sh cu demisie fortata a a antrenorului

pedrielat
pedrielat  •  24 Septembrie 2011, 23:22

nu prea sunt ciprioti...majoritatea jucatorilor sunt olandezi si africani.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează