INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ETAPA 3

Află cine ne arbitrează în Europa League. Brigadă din Scoţia la Steaua - Fener!

arbitru, mcdonald
arbitru, mcdonald

Articol de GSP - Publicat marti, 13 octombrie 2009 00:00

Scoţianul Douglas McDonald a fost desemnat să conducă la centru meciul Steaua-Fenerbahce, în timp ce disputa dintre Galatasaray şi Dinamo va fi arbitrată de Martin Ingvarssin din Suedia, ambele partide contând pentru etapa a 3-a a grupelor Ligii Europa, informează site-ul UEFA.

Brigăzile de arbitri care oficiază la meciurile echipelor româneşti în etapa a 3-a din Liga Europa, care va avea loc la 22 octombrie:

Steaua-Fenerbahce (Grupa H, ora 20:00)

Arbitri: Douglas McDonald - William Conquer, Graham Chambers - Alan Muir, Steve Conroy (toţi din Scoţia); Centralul McDonald are 44 de ani şi este purtător al ecusonului FIFA din 2000. El a condus un singur meci al unei echipe româneşti, cel dintre FC Vaslui şi Omonia Nicosia, din play-off-ul actualei ediţii a Ligii Europa, scor 2-0.

Sparta Praga- CFR Cluj (Grupa K, ora 20:00)

Arbitri: Aleksey Nikolaev - Ilia Barychnikov, Vitaly Drozdov - Maxim Layushkin, Sergey Karasev (toţi din Rusia). Aleksey Nikolaev are 38 de ani şi a primit ecusonul FIFA în 2007, el având la activ partida Stelei cu Saint Patrick's, din play-offul actualei ediţii a Ligii Europa, încheiată cu victoria bucureştenilor, scor 3-0.

FC Timişoara-Anderlecht Bruxelles (Grupa A, ora 22:05)

Arbitri: Claudio Circhetta - Francesco Buragina, Beat Hidber - Cyril Zimmermann, Daniel Wermelinger (toţi din Elveţia); Centralul are 39 de ani şi este posesor al ecusonului FIFA din 2005 şi nu mai are în palmares niciun meci al vreunei formaţii din România.

Galatasaray-Dinamo (Grupa F, ora 22:05)

Arbitri: Martin Ingvarssin - Magnus Sjoblom, Peter Martinsson - Daniel Stalhammar, Michael Lerjeus (toţi din Suedia); Centralul are 44 de ani şi este internaţional încă din 1997 şi face parte din grupa a doua valorică a arbitrilor. Ingvarssin are în palmares partida dintre Rapid şi Nurnberg, din ediţia 2007-2008 a Cupei UEFA, scor 2-2, dar şi meciul dintre Clubb Bruge şi Dinamo, scor 1-1, din ediţia 2006-2007 a aceleiaşi competiţii.

NewsIn

Playtech: Cine nu și-a dezlipit ochii de la Reghe, la nunta de cristal: ”Mi-era foarte dor”


Comentarii (1)
forumer
forumer  •  13 Octombrie 2009, 15:50

De parca mai conteaza cine este arbitrul sau faptul ca Guiza nu va juca! Tot ne bat, din pacate! Daca Steaua n-o poate bate nici pe Blatul Bistrita, cum sa le cerem sa-i bata pe turci care au ajuns in sferturile Ligii Campionilor acum 2 ani ?!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează