INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ALASHKERT - FCSB 0-3

ALASHKERT - FCSB 0-3 // Note GSP: 4 jucători de la FCSB, evoluții dezamăgitoare! Ce note au primit Andrei Vlad și cei 3 marcatori

Alaskhert - FCSB
Alaskhert - FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 iulie 2019 09:18

FCSB a câștigat cu 3-0 meciul cu armenii de la Alashkert din turul II preliminar al Europa League. Returul va avea loc pe 1 august, la Giurgiu, de la ora 21:30 și va fi liveTEXT pe GSP.ro.

Vezi AICI desfășurarea partidei

FCSB a câștigat meciul după o evoluție bună în repriza a doua. În prima parte, armenii au jucat mai bine, ratând ocazii uriașe. 

Dennis Man, jucătorul criticat de Gigi Becali, Ioan Hora, Dragoș Nedelcu și Ovidiu Popescu au fost cei mai slabi jucători de la FCSB, fiind notați cu 5 de Gazeta Sporturilor.

„Eu pe Man o să îl întreb dacă mai vrea să facă meseria asta. Îl voi suna pe tatăl lui să îl întreb dacă băiatul mai vrea să facă fotbal” Gigi Becali la TV Digi Sport

Andrei Vlad, portarul roș-albaștrilor care a avut mai multe intervenții salvatoare, a luat nota 7, la fel ca și marcatorii Florinel Coman, Florin Tănase și Iulian Cristea, dar și mijlocașul Ionuț Vână. 

note gsp 

Citește și:

Gigi Becali l-a făcut praf pe Dennis Man, îl critică pe Andone și a numit remarcatul din Armenia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
florar
florar  •  26 Iulie 2019, 11:27

Asteptam cu interes notele Viitorului!!!!Poate asa se convinge si Becali ca vrea sa transfere un jucator ...limitat...

dora
dora  •  26 Iulie 2019, 10:36

Man a fost implicat in faza in urma careia a fost deschis scorul. In schimb, Hora a fost in plus pe teren. Se vede oboseala acumulata in ultimele saptamani. Din pacate, FCSBul nu are lotul CFRului care joaca cu multe rezerve in Liga 1.

mickey13
mickey13  •  26 Iulie 2019, 10:14

Pentru prima data (dupa foarte mult timp) cand nota lui Vlad mi se pare prea mica... A avut totusi vreo 3 interventii salvatoare, plus ca NU a mai GAFAT!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează