INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ALASHKERT - FCSB 0-3

ALASHKERT - FCSB 0-3 // VIDEO GSP Live / Dumitru Dragomir, despre forma slabă a lui Dennis Man: „Poate a dat de vreo fetiță care îi consumă energia”

Articol de GSP - Publicat joi, 25 iulie 2019 23:32

FCSB a câștigat 3-0 meciul cu Alashkert din turul II preliminar al Europa League. În direct la GSP Live, Dumitru Dragomir a comentat forma slabă prin care trece Dennis Man (20 de ani).

„Man a scăzut în valoare în loc să crească. Asta e convingerea mea. Mă așteptam să îl văd cât mai sus. Ori a dat de vreo fetiță care îi mai consumă din ambiție. Oricum, e ceva în neregulă. Nici la Campionatul European nu a strălucit. Eu sunt antrenor de o viață, asta e meseria mea, văd tot. Am făcut școală. Am scos o mulțime de fotbaliști”, a declarat Dragomir la GSP Live.

„Andrei Vlad e tare de tot! Va fi unul dintre marii fotbaliști ai țării. O să vedeți asta” Dumitru Dragomir

Vezi și:

Gigi Becali l-a făcut praf pe Dennis Man, îl critică pe Andone și a numit remarcatul din Armenia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
laurkro
laurkro  •  26 Iulie 2019, 13:03

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

capca1
capca1  •  26 Iulie 2019, 10:17

Da, are ochi de profesionist ”Oracolul” ! Am obosit cu toții de câte dume a dat Dragomir , în fiecare meci vedea câte un viitor Maradona, dacă nu o combinație Messi-CR7 : Andrei Ionescu, Kone, ăla de-a jucat pe la Voluntari, nuș” ce junior de pe la Daco-Getica. Noi ne-am săturat de moșul ăsta care a fost unul dintre marii profitori ai sistemului, se pare că presa ,cică, de sport de la noi- nu !

1618597915124142
Alexandru Chis  •  26 Iulie 2019, 10:07

Lui Man i s-a urcat la cap fumurile de mare vedeta! Inca de pe vremea Turneului Final U21 s-a vazut ca acest jucator este un nou pariu pierdut de catre Becali. Nu va mai progresa pentru ca nu are motivatie iar salariul pe care il incaseaza la FCSB nu este justificat prin nici o evolutie post Turneu Final U21. In plus se constata ca Man nu se poate adapta la sistemul 4-3-3, mai ales atunci cand trebuie sa faca si faza de aparare. Un nou "rebut" marca Gigi Becali!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează