INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ALASHKERT - FCSB 0-3

ALASHKERT - FCSB 0-3 // FOTO Florinel Coman a avut un susținător-surpriză în Armenia: „Mbappe de România, vreau tricoul tău!”

FOTO: Andrei Crăițoiu
FOTO: Andrei Crăițoiu

Articol de - Publicat joi, 25 iulie 2019 19:32

FCSB a trecut de Alashkert, scor 3-0, în prima manșă a turului II  preliminar din Europa League.  La meci și-a făcut prezența Robert, băiatul fostului mijlocaș al lui FC Vaslui, Denis Zmeu (34 de ani), ultima dată la Poli Iași, acum preparator fizic.

  • Jurnalistul Gazetei Sporturilor Andrei Crăițoiu se află în Erevan (Armenia) de unde transmite cele mai noi informații legate de partida dintre Alashkert și FSCB.

Alashkert - FCSB e liveTEXT AICI

Puștiul de 5 ani a venit la meci alături de fostul mijlocaș, dar și de mama acestuia Victoria. Robert și-a confecționat de unul singur două mesaje pentru Florinel Coman, pe care le-a expus pe durata partidei: „Florin Coman „Mbappe de România”  și „Florinel vreau tricoul tău!”

Denis Zmeu urmează cursurile Licenței PRO în Erevan, la fel ca și fostul preparator fizic al FCSB, Michele Bon, ultima dată la FC Voluntari. 

Vezi și: 

ALASHKERT - FCSB // VIDEO Vicecampioana României a găsit stadionul închis » Un polițist a intervenit

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
fairplayromania
fairplayromania  •  26 Iulie 2019, 04:31

GSP, ce ridicoli sunteţi cu acest articol jenant.... de la 30 milioane € a ajuns la un copil cu o pancartă ..... vă îndoaie Becali ...pac-pac....:):):)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează