INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CSMS IAȘI - HAJDUK SPLIT, JOI, 21:00, DIGI, GSP.RO

Andrei Cristea dezvăluie strategia primului meci european al ieșenilor: ”Să batem și să nu luăm gol”

Andrei Cristea a dezvăluit:
Andrei Cristea a dezvăluit: "Sunt emoții mari la Iași, în fața unui asemenea debut, însă ne vom ridica la pretențiile publicului"

Articol de - Publicat marti, 12 iulie 2016 00:00

Andrei Cristea, cel mai experimentat fotbalist din lotul ieșenilor, a creionat avancronica partidei de debut a moldovenilor în cupele europene, joi, cu Hajduk Split.

Andrei Cristea, 32 de ani, e unul dintre atuurile ieșenilor pentru a trece de Hajduk Split în turul 2 preliminar din Europa League. Prima manșă, poimâine, în Copou, moldovenii fiind în premieră în cupele continentale.

"Noi avem o formație unită și vom compensa prin entuziasm. În această fază a competiției nu trebuie să ai superexperiență, echipele nu sunt rodate, nu sunt sudate. Noi ne-am păstrat nucleul de anul trecut, avem o șansă frumoasă. Să batem și să nu luăm gol, apoi, la Split, orice e posibil", a comentat atacantul pentru Gazeta Sporturilor.

Fotbalistul a mai prins un duel cu Hajduk, în 2010, 3-1 și 0-3, chiar înainte de a se transfera de la Dinamo la Karlsruhe: "I-am rupt noi pe croați în Ștefan cel Mare, apoi ne-au eliminat la Split. Sunt obișnuit cu meciurile europene, va trebui să fim atenți și să stăm bine în teren".

7goluri în 40 de meciuri are Andrei Cristea în cupele europene

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
helioglobalus
helioglobalus  •  12 Iulie 2016, 12:42

Baftă!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează