INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - SCHALKE, AZI, 22:05, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Andrei Cristea la GSP TV: "Sînt fostul jucător al lui Dinamo, nu al Stelei" :)

Andrei Cristea a marcat ambele goluri ale Stelei în victoria cu 2-0 în faţa Valenciei, în 2005
Andrei Cristea a marcat ambele goluri ale Stelei în victoria cu 2-0 în faţa Valenciei, în 2005

Articol de GSP - Publicat joi, 15 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 15 septembrie 2011 21:59

Aşa a început Andrei Cristea intervenţia telefonică de la GSP TV. Fostul atacant al Stelei şi al lui Dinamo a menţionat apoi că este mîndru că a evoluat la cele două mari echipe ale României.

Jucătorul care a eliminat Valencia, prin cele două goluri marcate, din "şaisprezemicile" Cupei UEFA în 2005, a vorbit despre meciul pe care Steaua îl va juca în această seară la Cluj, în compania echipei germane Schalke 04.

"Am jucat o perioadă bună la Dinamo, m-am simţit foarte bine şi de acolo am reuşit să plec în străinătate. Nu ştiu dacă am avut mai multe performanţe cu Steaua, îmi aduc aminte că titlul de golgeter al României l-am cîştigat la Dinamo şi sînt foarte fericit de acest lucru. Bineînţeles, cu aportul colegilor am reuşit să fac un lucru extraordinar. Sînt mîndru că am jucat atît la Steaua, cît şi la Dinamo.

M-aş bucura foarte mult ca echipele româneşti să cîştige puncte, să se califice, dar cred eu că Steaua are o misiune foarte grea în seara asta, pentru că Schalke are un atac extraordinar, format din Raul şi Huntelaar, şi cred că le va fi foarte greu steliştilor.

Lumea în Germania vorbeşte mai puţin, fotbaliştii sînt cei care o fac. Nu am să îi răspund domnului Becali pentru că este conducător, dar vreau să îi urez să trăiască aceleaşi bucurii ca în acea seară de la meciul cu Valencia", a spus Andrei Cristea la GSP TV.

Steaua - Schalke 04 se va juca la Cluj, cu începere de la ora 22.05, în direct pe PRO TV şi liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
dinamovistfaravoie
dinamovistfaravoie  •  16 Septembrie 2011, 12:47

Ce s-au enerva stelisti....FORTZA DINAMO! DIN stelist TE POTI FACE DINAMOVIST..DAR INVERS ESTE IMPOSIBIL...ASTA ESTE DIFERENTA DINTRE DINAMO SI steaua

thereem
thereem  •  16 Septembrie 2011, 09:46

ce foc au luat oileeeee :)))))))))))))))))) si mai sunt exemple: - danciulescu ce a jucat la ei si il tragea atza tot la dinamo, -ce sa mai zic de catalin munteanu, -de denis serban (care a avut o cariera la steaua,a jucat juma de sezon la dinamo si dak il intrebi acum el e dinamovist) -de jean vladoiu steaua a ajuns sa-i aiba capitani de echipa pe tatarusanu si pe tanase?? frate dinamo ii are pe danciulescu si niculae capitani de echipa. V-ati pierdut identitatea de tot. La anul or sa fie alti 11 baieti care vor imbraca tricoul ala ros-albastru. E aiurea.

larisa_i
larisa_i  •  16 Septembrie 2011, 01:14

bravo cristea, la steaua mai vedeai si tu la fata cupele europene. bine, puteai sa vezi si rusinea din cupele europene, daca mai stateai la aceasta chelsea de romania (cum spune un inteligent comentator mai jos), alias dinamo

Vezi toate comentariile (30)
Comentează