INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LUCESCU A CÎŞTIGAT CUPA UEFA!

Andrei Piatov: "Nimeni nu mi-a reproşat în vestiar golul primit! Acum aşteptăm Supercupa"

Articol de GSP - Publicat joi, 21 mai 2009 00:00

Goalkeeperul lui Şahtior Doneţk, Andrei Piatov, spune că nici unul dintre coechipierii săi nu i-a reproşat eroarea de la golul egalizator al lui Werder şi mărturiseşte că nu are preferinţe în ceea ce o priveşte pe adversara grupării ucrainene din Supercupa Europei.

"Golul pe care l-am primit a stricat puţin impresia generală, dar băieţii nu mi-au reproşat nimic. Totul e în regulă, emoţii, felicitări din partea preşedintelui, nu pot să mă plîng de nimic. Simţeam că vom cîştiga, am ieşit hotărîţi în prelungiri, am jucat bine, am atacat şi în cele din urmă am reuşit să şi marcăm. Viaţa mea e fantastică în acest moment.

Am fost la Cupa Mondială, m-am transferat la Şahtior, am cîştigat campionatul, Cupa şi Supercupa Ucrainei, acum Cupa UEFA. Nu mă interesează cu cine jucăm Supercupa Europei. Pe Barcelona am întîlnit-o deja în grupele Champions League şi ne-am descurcat foarte bine!", a spus Pyatov.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
 •  21 Mai 2009, 19:04

Cu supercupa, lasati-o mai moale, vi s-a urcat cam repede la cap!

 •  21 Mai 2009, 12:06

alex , tu ce preti ai ?

 •  21 Mai 2009, 11:51

2goluri anulate nemtilor blat clar nu vedeti ca si in europa se fac blaturi cu arbitri ziaristi sa nu mai vorbeasca de fotbalul romanessc unde inaintea campionatului se stie cine campion

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close