INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ÖSTERSUNDS - GALATASARAY 2-0

Antrenorul Galatei riscă să fie demis dacă Cim-Bom-Bom va fi eliminată din Europa » Vine Lucescu?!

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 14 iulie 2017 10:18

Igor Tudor e într-o situație critică, după ce Galatasaray a pierdut în fața unei echipe care a promovat în prima ligă suedeză în 2015 și care a jucat joi întâiul său meci european!

Mircea Lucescu, liber de contract după despărțirea de Zenit, l-ar putea înlocui.

Puțini s-ar fi așteptat la un asemenea rezultat în turul 2 preliminar al Europa League. Östersunds FK, o echipă creată în 1996 și promovată în elita suedeză în 2015, locul 8 sezonul trecut și 6 în actualul campionat, cu un lot ce nu valorează nici 8 milioane de euro și cu investiții zero în transferuri, a învins-o chiar la întâiul său meci continental pe Galatasaray (2-0).

Achiziții de 17,5 milioane DE EURO

Golurile au fost marcate de Ghoddos, 23 de ani, un atacant de origine iraniană (două selecții și un gol la "naționala" Suediei), și de Hopcutt, un mijlocaș central englez de 25 de ani. Primul are o cotă de 900.000 de euro. Al doilea, 200.000!

86,7 milioane €este valoarea totală a jucătorilor lui Galatasaray

ÖFK a reușit surpriza în fața unei formații de aproape 90 de milioane de euro, cu 3 achiziții de 17,5 milioane în această vară. Brazilianul Maicon (São Paulo, 7 milioane) și Gomis (Swansea, 2,5) au și jucat acum. A lipsit doar Belhanda (Dinamo Kiev, 8 milioane), accidentat. Plus Sneijder, aflat în conflict cu Cim-Bom-Bom, forțând rezilierea contractului.

7,98 milioane €valorează întreg lotul lui Östersunds (transfermarkt.de)

Ultrașii i-au cerut demisia lui Tudor

După înfrângere, fanii Galatei i-au cerut demisia lui Igor Tudor. Și, dacă "leii" galben-roșii vor fi eliminați de Östersunds, președintele Dursun Özbek l-ar putea concedia pe antrenorul croat la doar 6 luni după ce a venit de la Karabük.

În acest caz, principalul favorit pentru înlocuirea lui Tudor ar fi Mircea Lucescu. Despărțit de Zenit și liber de contract. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close