INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  EUROPA LEAGUE/TURUL 3 PRELIMINAR, CS U CRAIOVA - AC MILAN (JOI, 21:00)

Antrenorul italian al lui CSU, tupeist în presa din Italia: "Dacă nu-l folosesc pe Bonucci, să ni-l împrumute nouă! Aveți grijă la Băluță"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de - Publicat marti, 25 iulie 2017 10:12

Devis Mangia le-a "propus" rossonerilor un transfer part-time și i-a avertizat să fie atenți cu Băluță: "Toată lumea nu vorbește decât despre Milan, de aceea am și pierdut două puncte în campionat!".

Antrenorul Craiovei privește destins spre marea ciocnirea cu Milan de joi. Încă dinaintea tragerii la sorți și-a ales adversarul din preliminariile EL.

"Știam că așa o să se întâmple, preparatorul meu fizic a râs la tragerea la sorți, spunându-mi «Devis, credeam că glumești!». A fost destinul meu, era fiziologic să prind un adversar din Italia, doar că am nimerit cu Milan în anul greșit", a explicat Mangia, în interviul din Gazzetta dello Sport.

"Îl luăm și pe Biglia... dacă e gratis"

Tehnicianul oltenilor a glumit, propunându-le o soluție pentru echilibrarea valorilor în teren, având în vedere că două dintre achizițiile sonore ale rossonerilor nu vor fi pe lista UEFA.

"Dacă lui Montella nu-i trebuie acum Bonucci, să ni-l împrumute nouă. Și dacă e gratis, îl luăm și pe Biglia, altfel n-are niciun rost să vină la meci. Oricum, la Craiova, nu se vorbește decât despre Milan, de aceea am și pierdut două puncte în campionat".

"Oraș supersigur, club foarte serios"

Mangia le-a vorbit peninsularilor și despre experiența sa în România: "Am venit fără prejudecăți. Orașul este liniștit, foarte sigur, se trăiește bine, clubul e foarte serios". Devis pune în gardă Milanul asupra a 3 jucători:

"Băluță, căpitanul, a jucat în națională, e tehnic, a dat două goluri în campionat. Gustavo e un brazilian liniar, tehnic, apoi îl am și pe Fausto. Dacă vom folosi sistemul 4-2-3-1, Rossi va fi unul din mijlocașii centrali".

"Obiectivul meu la Craiova e să ne consolidăm poziția între primele echipe ale campionatului și să creștem ușor-ușor"
Devis Mangia, antrenor CS U Craiova

20.000 de bilete vândute pentru meciul retur

Italienii au vândut un număr impresionat de bilete pentru partida retur cu CSU Craiova, programată joia viitoare, pe 3 august. 

Aproximativ 20.000 de fani ai lui Milan și-au luat bilete pentru duelul de pe San Siro. Cel mai ieftin bilet costă 20 de euro, în inelul verde de la sectorul oaspeților, iar cel mai scump valorează 120 de euro, în zona fotoliilor roșii.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  25 Iulie 2017, 11:07

Onorabil ar fi sa pierdeti la1-2 goluri.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează