INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - GENK

Antrenorul lui Genk a vorbit despre Astra Giurgiu! Ce puncte forte i-a găsit echipei lui Șumudică

Albert Stuivenberg
Albert Stuivenberg

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 februarie 2017 18:34

Antrenorul olandez al celor de la Genk, Albert Stuivenberg, o cunoaște bine pe Astra Giurgiu și crede că echipa sa va avea un meci destul de dificil.

Tehnicianul de 46 de ani care a fost secundul lui Van Gaal la Manchester United speră că echipa sa se va adapta frigului de la Giurgiu.

"E un adversar interesant pentru noi. E impresionant ce au reușit până acum. Au bătut cluburi mari precum West Ham. Știm ce puncte forte au.

Șansele de calificare sunt egale. Suntem într-o situație asemănătoare în campionat. Echipa e foarte bună în atac, joacă mai bine în deplasare.

Pot spune mai multe lucruri după meci. Condițiile de la Giurgiu sunt foarte bune, nu avem nici o scuză. Vom juca la ora 20:00, trebuie să ne adaptăm, așa e când joci în alte țări", a zis acesta la conferința de presă.

Astra - Genk este joi, de la ora 20:00, în direct la TV Dolce Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează