INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MACCABI HAIFA - STEAUA, JOI, ORA 20:00, PROTV SI LIVETEXT GSP.RO

Antrenorul lui Maccabi Haifa: ”E mai bine că a plecat Levy!”

Articol de - Publicat luni, 17 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 17 octombrie 2011 19:09

Tehnicianul lui Maccabi Haifa, Elisha Levy, vede un meci echilibrat contra roş-albaştrilor şi spune ”un punct ar fi ideal”

- Domnule Levy, Maccabi Haifa e abia pe locul şase în clasament, la cinci puncte de liderul Hapoel Tel Aviv. De ce nu mai sînt rezultate de sezonul trecut?
- Un prim argument ar fi faptul că sîntem aproape o altă echipă faţă de anul trecut. Au plecat şase jucători importanţi, printre care Rafaelov la FC Bruge şi cu Hemed la Mallorca. Acest lucru se simte. Au venit jucători noi, majoritatea tineri de 21 şi 22 de ani, care au nevoie de timp.

- În Europa League aveţi o victorie, cu AEK Larnaca, şi o înfrîngere, la Schalke. Mulţumit?
- Da, sînt mulţumit. Chiar dacă am pierdut contra nemţilor, jocul nostru a fost unul destul de bun. În Europa sîntem mai constanţi faţă de campionat, avem o amibiţie mai mare.

- Căpitanul Yaniv Katan a fost accidentat în ultima perioadă. E o pierdere pentru echipa dumnevoastră?
- Da, e o pierdere importantă. El are probleme la gambă, însă sperăm să-l putem recupera pînă la meciul cu Steaua.

- Românii anunţă că vin să cîştige în Israel.
- E normal asta şi noi vrem să cîştigăm. Va fi un meci echilibrat, situaţia noastră e asemănătoare cu ceea ce se întîmplă la Steaua. Ştiu că şi ei au probleme pentru că nu au rezultate în campionat şi ar vrea să se revanşeze în Europa.

- Ronny Levy a plecat de la Steaua, e un avantaj pentru Maccabi?
- Normal că e mai bine pentru noi, Ronny cunoaşte istoria echipei şi tot ceea ce mişcă în Israel. Îmi pare rău însă pentru el deoare nu a putut duce la bun sfîrşit muca începută la Steaua. Ar fi fost interesant un duel între noi. Poate altădată!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
bebe_scu
bebe_scu  •  17 Octombrie 2011, 22:45

Fara blaturile si implicit valizele lui Becali ,Steaua nu reprezinta nimic.Ma intreb ce cauta in Israel inaintea meciului cu Maccabi?!!

kautz
kautz  •  17 Octombrie 2011, 19:41
Postat de intrusul33 pe 17 Octombrie 2011, 19:09

si pe asta Levy il cheama?? criza de nume la astia

pai la noi cum este ?ion,gheorghe, ionescu,popescu

intrusul33
intrusul33  •  17 Octombrie 2011, 19:09

si pe asta Levy il cheama?? criza de nume la astia

Vezi toate comentariile (3)
Comentează