INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SAINT ETIENNE

Antrenorul lui Saint-Etienne se teme de ASA: "Nu putem subestima o astfel de echipă"

Articol de GSP - Publicat luni, 20 iulie 2015 18:03

Antrenorul celor de la Saint-Etienne, Christophe Galtier, știe că va avea un meci foarte greu cu ASA Tîrgu Mureș, în turul 3 din Europa League.

"Deşi au schimbat antrenorul şi organizarea, ne aşteptăm să întîlnim un adversar foarte competitiv. ASA vicecampioana României şi nu avem dreptul să subestimăm campionatul românesc.

Echipa a cîştigat echivalentul Trofeului Campionilor din Franţa (Supercupa României - n. r.). E în plină competiţie", a spus tehnicianul echipei.

...despre echipa sa: "Să nu uităm că atacul nostru e al 5-lea ca număr de goluri din Franța. Acum e însă descompletat de plecările lui Mevlut Erding și Van Wolfswinkel. Romain Hamouma se reface. Max Gradel e ușor accidentat la umăr și el".

ASA Tîrgu Mureş va juca primul meci pe teren propriu cu Saint Etienne. Meciurile din turul trei preliminar sînt programate la 30 iulie-turul şi la 6 august - returul.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează