INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SALZBURG - MARSEILLE 2-0 (2-1 DUPĂ PRELUNGIRI)

Antrenorul lui Salzburg a urlat 5 minute la arbitrul înfruntării cu Marseille » Ce s-a întâmplat după a fost o lecție: "Tocmai am vorbit cu observatorul"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 04 mai 2018 12:56

Neamțul Marco Rose, tehnicianul lui Salzburg, a protestat vehement la sfârșitul prelungirilor din Salzburg - Marseille 2-1, după ce francezii au marcat golul calificării dintr-un corner inventat de ”centralul” rus Karasev.

Era minutul 116 la Salzburg. Marseille ataca, voia să înscrie pentru a scăpa de penaltyuri, calificându-se în finală. Anguissa a șutat, mingea fiind deviată însă de colegul său Ocampos. Și totuși, arbitrul rus Karasev i-a făcut cadou lui OM un corner, în urma căruia Rolando a decis această dublă manșă.

"Și-au recunoscut greșeala. Furia mea s-a stins"

Odată ce au auzit ultimul fluier, austriecii s-au năpustit asupra "centralului" și a brigăzii sale, gata să-i linșeze pe estici. Antrenorul lor, neamțul Marco Rose, a venit în fugă, i-a dat la o parte pe jucători, cerându-le el socoteală rușilor. Stătea la câțiva centimetri de Karasev și îi urla în față. Cinci minute, arbitrii n-au putut părăsi terenul. Rose se înroșise de nervi.

În cele din urmă, s-a calmat. Iar la conferință părea alt om. "Sunt tragedii mai mari în lume. Sunt doar trist pentru jucătorii mei, meritau să joace finala", a declarat Rose, impresionat de ce a aflat: "Observatorul arbitrilor mi-a spus că rușii stau în vestiar epuizați. Și-au recunoscut greșeala. Sunt cu nervii la pământ. Oricine poate greși. Dacă și admiți asta, atunci îți arăți latura umană. Furia mea s-a stins".

Două erori și împotriva lui OM

Rose nu a spus însă nimic de cele două erori de arbitraj care au ajutat Salzburg joi seară:

  • Minutul 65 - Gulbrandsen era în ofsaid înaintea golului de 2-0 al gazdelor;
  • Minutul 87 - Ćaleta-Car a oprit cu mâna mingea centrată în careu de Thauvin.
  • Dacă le-ar fi dat marseillezilor un penalty, probabil că nici nu ar mai fi fost prelungiri. 

"Echipa mea a demonstrat încă o dată ce caracter extraordinar are. Sunt al naibii de mândru de toți jucătorii"Marco Rose, antrenor Salzburg

Vezi și: FOTO Urlete de durere și pumni în gazon! Accidentare gravă în Atletico Madrid - Arsenal, 1-0 » Poate însemna retragerea din echipa națională și ratarea Mondialului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
cneius
cneius  •  04 Mai 2018, 16:09

"Oricine poate greși. Dacă și admiți asta, atunci îți arăți latura umană. Furia mea s-a stins" - SUPERB !!!

maistor_kokir
maistor_kokir  •  04 Mai 2018, 16:07

un corner eronat nu e tot una cu un penalty eronat, intr-un meci poti primi 5,6 sau chiar 10 cornere fara a fi macar aproape de a marca, deci s-a intamplat ca exact acel corner eronat sa fie cu ghinion pt salzburg, in nici un caz nu poti da vine pe arbitraj ca ai fost eliminat ...

mixmax
mixmax  •  04 Mai 2018, 15:48

mda...si d-aia s-au aparat ei aiurea la corner pt ca fusese acordat eronat. Astea-s prostii. E normal sa fie suparati ca nu s-au calificat dar tapii ispasitori sunt jucatorii lui Salzburg care au facut figuratie in careu la corner nu arbitrul.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează