INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CSU CRAIOVA - AC MILAN, JOI, 27 IULIE, 21:00, GSP.RO

Antrenorul MIlanului surprinde: "Mă tem mai mult de partida cu Craiova decât de grupe"

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de - Publicat luni, 24 iulie 2017 10:17

Antrenorul Montella admite că face eforturi să găsească opt titulari care să reziste 90 de minute. "Am însă încredere, deși înaintea partidei cu Bayern eram circumspect", declară în Gazzetta dello Sport.

Milan s-a întors din turneul chinez și se pregătește să zboare în România cu sentimente amestecate. Duelul de la Severin îl preocupă pe Montella, care nu se îmbată cu apă rece după showul cu Bayern (4-0).

"Mă tem mai mult de partida cu Craiova decât de grupe", a mărturisit antrenorul rossonerilor, în Gazzetta dello Sport.

"Echipa asta va rămâne în timp"

Vincenzo explică și motivele grijilor sale pentru joi: "În momentul de față, cu greu pot găsi opt titulari care să reziste 90 de minute în teren. Aș fi mulțumit să am opt la 70 la sută din capacitate, însă nici de-asta nu sunt prea sigur. Înaintea meciului cu Bayern eram un pic circumspect sau mai degrabă realist. Acum mă simt mai încrezător.

Țin mult la Europa League, o vom onora cum se cuvine, pentru că din «sferturi» se apropie mult Liga. Vreau să fiu cel ce-o readuce pe Milan în primele 5 cluburi ale lumii. Echipă asta va rămâne în timp", a declarat antrenorul italian. 

"Când mă gândesc la Milan, îmi vin în minte tradiția, istoria, victoriile importante. O echipă nu câștigă 7 Ligi din întâmplare, înseamnă că are o mentalite de învingătoare" Leonardo Bonucci, fundaș Milan

"Am început să visez și săptămâni de-a rândul nu înțelegeam cum se pot multiplica atât achizițiile și banii. A fost mai mult decât mă gândeam, un mercato de vis și agresiv"

"Mă aștept ca, peste 100 de zile, Milan să fie o echipă și să se vadă munca mea. Iar peste o mie de zile, îmi doresc ca titlul să nu mai fie doar un miraj, ci obiectiv concret" Vincenzo Montella, antrenor Milan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
893736854062440
Andrei Popescu  •  24 Iulie 2017, 12:32

Cea mai buna gluma!! Cu siguranta se teme de Craiova, tremura chilotii pe ei, ce mai?! =))) hai sa fim realisti. Meciul o sa se incheie in maxim 5 minute.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează