INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - ROSENBORG 0-3

Apocalipsa după Gigi » Patronul Stelei anticipează vremuri teribile pentru echipă după 0-3 cu Rosenborg

Articol de - Publicat vineri, 21 august 2015 00:00

Becali a plecat din tribună la 0-2, după care a spus că va renunţa la Tade şi la Tahar, că îi va vinde pe Varela şi pe Stanciu, că va scădea salariilor tuturor, inclusiv ale celor din conducere şi că e dispus să ofere echipa celui care poate să asigure plata contractelor de un milion de euro pe lună.

Becali n-a mai aşteptat finalul meciului în tribună. A plecat din lojă înainte chiar şi de irosirea celor 90 de minute. A coborît în mare grabă şi le-a răspuns iritat jurnaliştilor care îl întrebau dacă mai speră la calificare: "Totul e compromis, lăsaţi-mă în pace cu calificarea voastră! S-a terminat! Nu-mi pasă mie că s-a scandat demisia lui Rădoi".

Apoi s-a urcat în maşină şi a plecat de la stadion. După 10 minute a intervenit la sport.ro în direct, unde a lansat ipoteze halucinante despre ce ar urma să se întîmple la echipă. Pe termen scurt şi mediu.

ANALIZA MECIULUI

  • "Am dominat meciul cap-coadă, dar ce a fost Papp la Belgrad a fost Muniru în seara asta! Şi i-am zis lui Rădoi că vreau să vin înainte de meci să-i spun special lui Muniru să nu mai dribleze, dar mi-a zis că i-a transmis el chestia asta. Am văzut... S-a crezut mare driblangiu"
  • "La primul gol a greşit Muniru, nu cred că are vină Cojocaru, a fost şi mascat. La golul 2 Guilherme dormea p-acolo, iar la golul 3... Golul 3 nu l-am văzut că plecasem de la stadion"
  • "Cînd Cojocaru a fost de vină m-am luat de el, dar acum ce să fac, să-l acuz aşa, aiurea, degeaba?"

PLECĂRI DE LA ECHIPĂ

  • "Tade e pa, consideraţi-l afară. Să plece! I-am spus lui Argăseală să-i dea drumul liber, el mi-a zis că poate luăm măcar 50.000 de euro. Nu, dacă cineva vine să-mi dea 50.000 jur că nu-i iau, nu-i vreau. Vreau să nu iau nimic"
  • "O să renunţăm şi la Tahar, ăsta e fotbalist?"
  • "Îmi asum eu transferurile. Pe Tade eu l-am adus, nu Mirel. De fapt, dintre cei care au venit un singur fotbalist a venit la propunerea lui Rădoi şi acela e Hamroun, care cred că e cea mai bună achiziţie, deci ce să-i zici lui finu'?"

SITUAŢIA FINANCIARĂ

  • "I-am spus lui Argăseală să vină mîine la mine cu lista salariilor, să începem să tăiem. Cum tăiem? Uite aşa, cine are 10.000 va avea 5.000. Cine are 10.000 din conducere, adică Argăseală, va avea 5.000. Cine are 5.000 va avea 3.000, cine are 3.000 va lua numai 1.000"
  • "În momentul de faţă în cont mai avem 7 milioane de euro. Cu ce mai urmează să primim din drepturi TV cred că ajungem pe la 9 milioane. Cheltuiala lunară cu salariile e de aproape un milion de euro, deci cam pînă la finalul acestui sezon o mai ducem, după care nu ştiu"
  • "Anunţ public ceva foarte clar. Din banii mei nu mai bag la Steaua nici un euro. Nimic! Nimic! Nimic! Să iau eu din banii familiei să dau la Steaua? Nu sînt nebun. Mă obligă cineva să fac asta?"

PLANUL B

  • "Strategia mea e următoarea. Să o scoatem la capăt cu cheltuielile pînă în vara viitoare şi apoi să încercăm să ne calificăm în grupele Ligii Campionilor, numai că nu prea mai cred că putem ajunge acolo. Toate campioanele din ţările astea mici investesc bani pentru că ştiu că pot să ajungă la acel pot de 20-30 de milioane, joci şi 3 tururi, deci e greu de tot"

TARABA VÎNZĂRILOR

  • "Pe Adi Popa vreau să-l vînd, dar cît să iau pe el? Am cerut două milioane şi n-a dat nimeni atît"
  • "Pe Chipciu, fiind şi la echipa naţională, cred că aş putea să iau 3-4 milioane, dar iau 4 milioane şi din ăştia un milion se duce la Braşov"
  • "Poate şi pe Stanciu aş putea să iau ceva, să vedem"
  • "Pe Varela am avut ofertă de 3 milioane, nu l-am dat... Dar cred că mă răzgîndesc şi o să-l dau!"

GREŞEALA VERII

  • "Am făcut o mare greşeală în ultimele două luni! Mai bine n-o spun că poate se interpretează şi o să am alte belele apoi"
  • "Am avut pînă acum nişte principii şi mi-a mers bine, am făcut performanţă şi bani cu jucători români, în vara asta n-am mai adus români, am adus străini! Mare greşeală am făcut! Mare de tot"

RENUNŢĂ SAU NU LA STEAUA

  • "Sînt dispus să renunţ. Dacă vine cineva să o ia şi să poată susţine cîte un milion de euro pe lună, i-o dau, dar cu condiţia ca de pe jucătorii care s-ar putea vinde să iau eu banii pe ei"
  • "Nu prea văd cum aş mai putea ţine Steaua dacă nu se îndeplineşte una din două condiţii. Fie o relaxare fiscală, fie în vara viitoare, dacă mai ajungem pînă acolo, să ne calificăm în grupele Champions League"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (77)
bdgeorge
bdgeorge  •  21 August 2015, 19:18
Postat de epon pe 21 August 2015, 12:05

FCSB urmeaza trendul celorlalte echipe - toti creditorii si "afaceristii" de la Rapid, Craiova Dinamo au furat si si-au batut joc de cluburi, urmeaza sa zicem ultima echipa din careul care altadata se batea in europa de la egal la egal, Nu conteaza cat sufera sau ce cred fanii, acesti papagali si-au batut joc de traditii si de aceste echipe, sustragand toti banii din club pentru interesele proprii.

de sustras nu a sustras nimic sa fim seriosi ca era iar la puscarie..a imprumutat clubul si a luat banii inapoi..faptul ca a dus de rapa toate afacerile asta e problema lui..conduce cum il taie capul..si are dreptate jucatorii romani sunt peste toti "strainii" care se pripasesc pe aici..in ultimii 10 ani nu cred ca au fost 5 straini de valoare ..si cand zic valoare ma gandesc la jucatori care pot juca in vest macar la o echipa care se bate la retrogradare nu la campioni prin Italia sau Spania..legea cu maxim 3 straini trebuie aplicata imediat altfel chiar se duce totul de rapa

georgatos0007
georgatos0007  •  21 August 2015, 13:28

Acelasi *** de om cu acelasi discurs de doi lei.Pai cine mai are incredere in ce spune *** asta de om? Ce persoane serioase ar veni sa stea la discutii cu bisnitaru de gigi ??Oare acest om nu s-a saturat de el insusi? Si-a batut joc de Steaua intr-un hal fara de hal si va continua asa pana cind va da coltu.. ba o vinde ba nu o vinde o va lalai asa mereu,doar el este razboinicu luminii .,nu????.Bai nene daca nu mai ai bani si nu mai poti tine un brand atit de mare ca Steaua ce fel de patron esti tu ba? Fii ba serios si da echipa unui om corect si serios nu o mai tine tu ba *** care esti.Iar celor de la MAN le doresc multa multa carne in frigider de la toti stelistii ,caci si ei au ajutat la denigrarea Stelei .Si aia sunt la fel de vinovati ca si gigi.....Ii doare la basca de Steaua pe toti....niste *** la fel ca toti cei care au devalorizat aceasta tara....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

treadstone
treadstone  •  21 August 2015, 12:24
Postat de Alberta Serban pe 21 August 2015, 11:54

Ar fi extraordinar sa vanda ca stelist imi doresc din tot sufletul,teama lui cea mai mare e ca daca vinde va deveni un nimeni ,un ZERO triplu barat,altceva nu mai are sa se impauneze.Categoric insa, o suma mare de bani 35-40 mil euro adusi intr-o sacosa de rafie c*** l-ar face sa vanda.Si chiar nu mai deste nimeni dispus sa cumpere la pretul de mai sus??? investitia s-ar amortiza in 3-4 ani.Personal sa am o avere de 150 mil eur sigur as investi

Pai nu cumpara nimeni ptr ca vinde doar un nume FCSB , ptr ca Steaua a pierdut-o,un FCSB care nu intereseaza pe nimeni. Jucatorii vrea sa ii vanda separat de parca atunci cand a venit la Steaua, Paunescu a plecat cu jucatorii. Stadion nu vinde ptr n-are , baza de pregatire n-are , are doar un stuff format din rude si preteni. Sunt curios cat ai da pe Make de exemplu.Deci cine ce sa cumpere cu zeci de milioane de euro?Echipa e gata, faliment scrie pe ea, a ajuns pe mainile unui *** care s-a saturat de jucarie si se intoarce la prima dragoste, ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (77)
Comentează