INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PETROLUL

Are acelaşi agent ca Robin Van Persie » Gevaro Nepomuceno este clientul uneia dintre cele mai puternice firme de impresariat

Postul favorit al lui Nepomuceno este cel de extremă stînga
Postul favorit al lui Nepomuceno este cel de extremă stînga

Articol de - Publicat sambata, 19 iulie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 18 iulie 2014 22:24

Surpriza "lupilor" din meciul cu Flamurtari, Gevaro Nepomuceno, este impresariat de firma ce reprezintă 5 din jucătorii Olandei de la Mondiale, în frunte cu starul lui Manchester United, Robin van Persie.

Semnat din iarnă, dar ajuns la Ploieşti în această vară din postura de jucător liber de contract, Gevaro Nepomuceno a fost unul dintre cei mai buni jucători ai ploieştenilor chiar de la debutul cu Flamurtari, 2-0: a deschis scorul printr-o execuţie senzaţională, în stil Thierry Henry, şi a fost unul dintre cei care au impresionat împotriva albanezilor.

Fotbalistul de 21 de ani a fost considerat un mare talent cînd evolua la Den Bosch şi a fost contactat de una dintre cele mai importante firme de impresariat din Olanda, pentru a-l reprezenta. Printre clienţii acestei organizaţii se află 5 dintre jucătorii care au jucat constant la Cupa Mondială pentru Olanda: Robin van Persie, Jermain Lens, Stefan de Vrij, Jasper Cillessen şi Memphis Depay.

Printre alţi clienţi celebri, olandezii îi mai reprezintă şi pe fundaşul lui Arsenal, Thomas Vermaelen, pe vîrful lui Real Sociedad, Alfred Finnbogason, dar şi pe fostul dinamovist George Ţucudean.

După ce a reuşit să marcheze de 5 ori în 38 de meciuri pentru Fortuna Sittard în sezonul trecut, olandezul cu origini în Insula Curacao a fost transferat la Petrolul, pentru care va evolua în următoarele 3 sezoane.

125.000 de euro este valoarea actuală a lui Nepomuceno

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
torque1981
torque1981  •  21 Iulie 2014, 09:52

Cea mai buna achizitie din ultimul timp. Foarte talentat baiatul.

bunga_bunga
bunga_bunga  •  19 Iulie 2014, 14:47

ce articol penibil! dar ascultati la mine, baietii, uitati-va bine cat costa acum si cat va costa intr-un an. amintiti-va de hamza, cost 150000 in pauza competitionala 2011-2012, plecat pe 750000 desi valora 2 milioane si ceva. boudjemaa venit pe 50000... la plecare cat costa pe transfermarkt?! amintiti-va de numele gevaro nepomuceno si mai vb

adi_stelistul
adi_stelistul  •  19 Iulie 2014, 11:22

Are chiar si acelasi s.ex ca si Van Persie. E clar!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează